Turkcell'in ?532' itirazı şaşkınlık yarattı

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 08 Nisan 2007 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Turkcell'in 0532'yi başka operatörlere kullandırtmamak için Danıştay'a başvurması şaşkınlık yarattı

-Gazete haberleriyle gündeme gelen konuyla ilgili Turkcell'den resmi bir açıklama yapılmazken, sektördeki üç şirketten biri olan Avea'nın CEO'su Cüneyt Türktan, numara taşınabilirliğini geciktirecek her adımın tüketici haklarına karşı bir darbe olduğunu söyledi.

Sonuna kadar arkasındayız

Türktan numara taşınabilirliğinin (NT) tüketicilere diledikleri GSM operatörünü seçme hakkı tanıyacağını belirterek, ?Tüm halkının heyecanla hayata geçmesini beklediği NT yönetmeliğinin yürütmesini durdurma ve iptaline yönelik Turkcell'in dava girişimini hayretle karşılıyoruz? dedi.

Turkcell yöneticilerinin konuyla ilgili daha önce yaptığı beyanatların herkes tarafından bilindiğini kaydeden Türktan, şunları söyledi:

?Turkcell yöneticileri, yönetmeliğin yürürlüğe girmesinin ardından yaptıkları tüm basın açıklamalarında tüketicinin lehine olması nedeniyle süreci desteklediklerini belirtmiştir. Hatta 'Bize bıraksalar NT yarın çıksın, en büyük destekçisi biziz' demiştir. Bugün ise geldiğimiz noktada, Turkcell'in numara taşıma uygulamasının engellenmesine yönelik bu dava girişimini kurumsal açıdan tutarsızlık olarak değerlendirmekteyiz.?

Cüneyt Türktan, numara taşıma serbestisiyle ilgili gelişmeleri şirket olarak desteklediklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber