HP'den ortadirek için oyun bilgisayarı

Haber Giriş : 08 Nisan 2007 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçen sene Voodoo'yu satın alan HP'nin, bu sene sunacağı yeni kategorideki yüksek performanslı ve uygun fiyatlı bilgisayarlar özellikle oyun tutkunlarına hitap edecek.

HP, bilgisayarda yüksek performansa diğer özelliklere göre öncelik tanıyanları hedefleyen yeni bir ürün kategorisini piyasaya sunacak. Yeni ürün ailesi, yüksek performansı uygun fiyata almak isteyenlerin beklentilerine yönelik olacak. Bu niteleme özellikle oyun tutkunlarına işaret ediyor.

Henüz adı belirlenmeyen yeni kategorideki ürünlerde, işlem performansının öne çıkarılması ve fiyatı artmasına neden olan diğer özelliklerin eklenmemesi planlanıyor. HP'nin geçen sene üst seviyede oyun bilgisayarları üreten Voodoo markasını alması ile başlayan süreçte; şirket pahalı ve yüksek performanslı Voodoo bilgisayarlar ile pahalı olmayan standart HP bilgisayarlar arasında yer alan bir ürün ailesi ortaya çıkarma planını geliştirdi.

Voodoo,Pavilion, ve Compaq markaları altında üretim yapan HP'nin yeni ürün ailesi için farklı bir marka yaratmayacağı belirtiliyor. 2007 sonunda piyasaya çıkması beklenen yeni ürün ailesi, masaüstü, dizüstü ve avuçiçi bilgisayar modellerini kapsayacak.

teknolatte

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber