Şarjsız kalma derdine 2 YTL ile son

Haber Giriş : 08 Nisan 2007 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ChargeBox, kullanıcıların en büyük sıkıntılarından biri olan cep telefonu, iPod ve BalckBerry gibi cihazlarının şarj bitme sorununa 2 YTL karşılığında pratik bir çözüm sunuyor.

İngiltere'de mobil eğlence endüstrisinde en çok talep gören ürün olan ve artık Türkiye'de de kullanımı yaygınlaşmaya başlayan ChargeBox, kullanıcıların, evlerinin dışında, cep telefonlarını ve iPod, PDA ve BalckBerry gibi cihazlarını kolayca şarj etmelerine olanak sağlıyor.

Nokai, Sony Ericsson, Siemens, Hp, Philips, Panasonic, Lg, Motorola, Smasung, Sony, PSP, iPod, PDA ve BalckBerry ürünlerini, kilitli bir gözün içinde güvenli bir şekilde şarj edilmesine imkan veren ChargeBox, para ya da SMS karşılığı kullanılabiliyor. 40 dakikalık kullanım ücreti 2 YTL olan ChargeBox'dan, telefonun modeline uygun olan kutuyu seçip, telefon şarj aletine bağlanıyor ve kutu kitleniyor.

ChargeBox üniteleri, İstanbul'da bulunan Amerikan Hastanesi, Memorial Hastanesi, Dünya Göz Hastaneleri, Şifa Hastaneleriile Akmerkez, AFM gibi alışveriş merkezleri ve bazı cafe restoranlarda tüketicilerin kullanımına sunuldu.

Yeni teknolojiler, elektronik cihazların işlevselliğini arttırırken pil ömrünü kısaltıyor. Yapılan bir araştırma, yaşı otuzun altında cep telefonu kullanıcılarının yüzde 61'inin dışarıdayken cep telefonlarının şarjlarının bittiğini, yine aynı yaş grubundaki kullanıcıların yüzde 48'inin de şarjlarının biteceği korkusuyla telefonlarının bazı özelliklerini kullanmadıklarını gösteriyor.

teknolatte

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber