Mynet email'e, sınırsız kapasite

Haber Giriş : 10 Nisan 2007 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mynet email, ücretsiz sunduğu 5 GB e-posta saklama kapasitesini sınırsız yaparak, e-posta kullanma alışkanlığını tamamen değiştiriyor. Serviste e-posta saklama kapasitesinde sınırları kaldıran Mynet, POP3 desteği ile e-postaların kullanılan cihaza itilmesine olanak tanıyor. Serviste sunulan 250 MB'lik dosya deposu ise, resim, video ve metin şeklindeki kişisel dosyalara internet bağlantısı olan her yerden kolayca ulaşmayı sağlıyor.

Yeni servis sayesinde biriken e-posta'lar arasında silmek için seçim yapmaya gerek kalmayacak. Sınırsız saklama kapasitesi sunan Mynet email'de istendiği kadar e-posta saklanabilecek. Mynet email'in ücretsiz POP3 desteği ile, istenen e-posta programı kullanılarak her yerden tüm e-postalara kolayca ulaşılabilecek.

Birçokbüyük boyutta belgenin saklanmasını sağlayan sistemde, istenmeyen e-postalara karşı gelişmiş engelleme sistemi bulunuyor. Bu sistem bilgisayara izinsiz gönderildiği düşünülen e-postaların (SPAM ve adware) posta kutusuna girişini engelliyor.

Bunun yanısıra 250 MB'lık alan, dosya saklama amacıyla kullanılabiliyor. Bu bölüme yüklenen fotoğraf, yazı ve videolara internet bulunan herhangi bir yerden kolayca erişilebiliyor.

Ayrıca, sınırsız kapasiteli Mynet email'in, cep telefonundan e-posta alma ve okuma, otomatik e-posta adresi tamamlama, diğer e-posta adreslerini denetleme, klavye kısa yolları, hızlı adres defteri, yüksek hız, otomatik imza, otomatik cevap gibi hizmetleri de bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber