SDÜ'de sınavlar ertelendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Nisan 2007 16:38, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Isparta'da önceki gün meydana gelen 4,9 şiddetindeki deprem ve artçıları nedeniyle Süleyman Demirel Üniversitesi, ara sınavları 24-25 Nisan'a erteledi. Deprem korkusu yaşayan öğrenciler Isparta'dan ayrılmaya başladı.

Isparta'daki depremler nedeniyle öğrenciler paniğe kapıldığı için sınavlara çalışamayacağını gözönüne alınarak ertelendi. SDÜ Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Isparta'da yaşanan deprem fırtınası nedeniyle 12-15 Nisan tarihleri arasında yapılması gereken sınavların 24-25 Nisan tarihlerine ertelendiğini söyledi. Rektör Baydar, açıklamasında 16-20 Nisan tarihlerindeki sınavların ise normal zamanlarında yapılacağını bildirdi.

Dün itibariyle Eğirdir'deki fakülte ve yüksekokul sınavlarının iptal edilmesi üzerine Eğirdir'deki öğrenciler evlerine gitmişti. Bugün yapılan duyuruda ise SDÜ genelinde ara sınavların ertelenmesiyle birlikte kentteki öğrencilerin de buldukları araçlarla kentten ayrılmaya çalıştığı görüldü. Öğrencilerin birçoğu araç bulamadığı için uzun süre Isparta otogarında bekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber