Ali Dinçer komada

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2007 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ali Dinçer, yoğun bakıma alındı. Dinçer İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Ali Dinçer İbn-i Sina Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

Bir süre önce karaciğer nakli yapılan TBMM Başkanvekili ve CHP Milletvekili Ali Dinçer'in durumu ağırlaştığı bildirildi. İbni Sina Hastanesi'ne kaldırılan Dinçer'in kalbi iki kez durdu ve komuda olduğu bildirildi. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Ali Dinçer'in sağlık durumu hakkında kardeşi Tahir Dinçer'den bilgi aldı.


Bir süre önce karaciğer nakli yapılan TBMM Başkanvekili ve CHP Milletvekili Ali Dinçer'in durumu ağırlaştığı bildirildi.

Geçtiğimiz Cuma günü ateşlenerek İbni Sina Hastanesi'ne kaldırılan Dinçer'in kalbi iki kez durdu ve komada olduğu bildirildi. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Ali Dinçer'in sağlık durumu hakkında kardeşi Tahir Dinçer'den bilgi aldı.

Tümör tedavisini başarıyla tamamlamıştı

Ali Dinçer, ilk rahatsızlığını beyninde meydana gelen tümör yüzünden yaşamış, ancak yapılan tedavi sonrasında sağlığına kavuşmuştu. Dinçer daha sonra karaciğer yetmezliğiyle hastaneye kaldırıldı. Kısa sürede uygun bir karaciğer bulundu ve Ali Dinçer'e hayatını kaybeden üniversitesi öğrencisi Hasan Kara'nın karaciğeri nakledildi. Sonrasında yeniden sağlığına kavuşan Dinçer, Parlamento'da da bir basın toplantısı düzenleyerek, 'organ bağışı' kampanyasına destek olunmasını istedi ve kendisi de bir bağış kampanyası başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber