İhaleyi yumruk kazandı: Başkanın kayınbiraderi müdürü yumrukladı

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 18 Nisan 2007 09:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükçekmece Kıraç Beldesi Belediye Başkanı'nın kayınbiraderi, belediyenin fen işleri sorumlusuna 'Neden bana ihale vermiyorsun?' diyerek yumruk attı.

Torpil yapmak için ahlaksız, yapmamak için namuslu ve bir de antrenmanlı olmak gerek! İstanbul Büyükçekmece'nin Kıraç Belediye Başkanı Hamit Öncü'nün tekstil fabrikatörü kayınbiraderi Mehmet Solmaz, belediyenin fen işleri sorumlusu Adnan Akyüz'ü dün saat 14.00 sularında "Çay içelim" diyerek ofisine davet etti. İddiaya göre, Akyüz ofise gittiğinde Solmaz, "Herkese bir sürü iş veriyorsunuz. Biz neden belediyeden ihale alamıyoruz?" dedi.

Başkan tarafını belirledi

Akyüz de "Şartlara uyarsan ihalelere katılabilirsin. Sana ayrıcalık yapamayız" diye karşılık verdi. Bu sözlere sinirlenen Solmaz, önce küfür etti, sonra da Akyüz'e saldırarak yumruk attı. Sağ elmacık kemiği zedelenen ve gözü moraran Akyüz, Solmaz'dan şikayetçi oldu. Her 2 taraf da ifadeleri alınıp savcılığa gönderilirken, Başkan Hamit Öncü, "Yardımcımdan yana tavır koyacağımı herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber