Opet'ten yakıt kartı hizmeti

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 19 Nisan 2007 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Opet'in yeni hizmeti ''Yakıt Kart'' ile anlaşmalı kurumlar, Opet ve Sunpet istasyonlarından nakit ödemeden yakıt alımı yapma, ödemelerini ve filolarını anında takip etme ve indirimlerden yararlanma imkanına sahip olacak.

Opet'in yeni hizmeti Automechanika İstanbul Fuarı kapsamında düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Verilen bilgiye göre Opet, yeni hizmeti Opet Yakıt Kart ile mal ve hizmet üreten, pazarlayan, taşıyan tüm ticari ve sanayi kuruluşlarına yakıt tedariki sürecinde etkinlik ve hız kazandıracak, yakıt alımlarında indirimlerden yararlanmayı sağlayacak entegre bir sistem sunmaya başladı.

Geniş bir uygulama alanına sahip olan Opet Yakıt Kart, yalnızca ticari ve sanayi kuruluşlarını değil, aynı zamanda bu kuruluşların tüm tedarikçilerini, bu tedarikçilerle çalışanları da kapsıyor.

Bu hizmet sayesinde firmalar ve organizasyon içinde bulunan tüm kişiler akaryakıt alımlarında toplu alımın avantajlarından yararlanabilecek.

Opet yakıt kart bilgileri, yakıt alım sırasında online olarak Opet Merkez'e ulaşırken, buradaki kontrollerin ardından yakıt ikmali yapılıyor. Kart ile alım bilgileri ay boyunca Opet Merkezde toplanarak ilgili firmaya ay sonunda faturalanacak.

İlk aşamada Tariş ile hayata geçirilen uygulamanın, nakliye, lojistik, turizm ve sanayi şirketleri için çeşitli avantajlar sağlayacağı belirildi.

-SİSTEME ÇİFTÇİLERİN İLGİSİ-

Opet Teknoloji ve Otomasyon Satış Müdürü Hakan Koca, Tariş ile yaptıkları anlaşma kapsamında çiftçilerin yakıt karta büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Bir hafta içinde 6 milyon YTL ciro elde ettiklerini dile getiren Koca, Tariş'in yanı sıra şimdiye kadar Demirdöküm ve Borusan Lojistik ile de anlaştıklarını bildirdi.

Koca, yeni hizmetlerinden bu yıl için 100 milyon YTL gelir beklediklerini belirterek, bu rakamın yeni başlayan sistem için iddialı olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber