23 Nisan Kutlu olsun

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 23 Nisan 2007 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bugün tüm Türkiye'de görkemli törenlerle kutlanacak. Cumhurbaşkanı Sezer ve Meclis Başkanı Arınç, bu sıfatlarıyla son kez törenlere birlikte katılacak.

Meclis Başkanlığı'nın aldığı bir kararla geçen yıllarda yapılan ve ?Yaşları büyük, bıyıklı imam hatipli öğrenciler konuşturuluyor? eleştirilerine yol açan Öğrenci Meclisi toplantısı mayısa ertelendi. 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde öğrenciler, devlet erkanına ziyarette bulunarak, temsilen makamlarına oturacak.

Meclis'in 87. açılış yıldönümü nedeniyle Arınç başkanlığındaki heyet, 09.00'da TBMM Atatürk Anıtı'na çelenk koyacak. Anıtkabir'de düzenlenecek törenin ardından Arınç, TBMM Tören Salonu'nda kutlamaları kabul edecek.

ÖZEL GÜNDEM

Meclis bahçesinde yaptırılan İstiklal Marşı Anıtı 12.30'da Arınç ve Başbakan Erdoğan tarafından açılacak. TBMM Genel Kurulu da saat 14.00'te özel gündemle toplanacak. Arınç ile Meclis'te üyesi bulunan siyasi partilerin genel başkanları birer konuşma yapacak. Arınç, akşam Tören Salonu'nda bir resepsiyon verecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber