Taşlı sopalı saldırıda 3 öğrenci yaralandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2007 15:53, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Elazığ'ın Ağın ilçesinde yatılı okuyan 3 öğrenci, daha önce halı saha maçı nedeniyle tartıştıkları bir grubun taşlı sopalı saldırısı sonucu yaralandı.

Elazığ'ın Ağın ilçesinde yatılı okuyan 3 öğrenci, daha önce halı saha maçı nedeniyle tartıştıkları bir grubun taşlı sopalı saldırısı sonucu yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Atatürk Bulvarı'nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerini izleyen İbrahim Uçkunkaya Lisesi öğrencileri Ali Murat, Emrah Yaşar ve Yusuf Keray, nöbetçi öğretmen İlker Özay ve müdür yardımcısı Haluk Yaman'ın eşliğinde okula dönmeye başladı.

Öğrenciler, okulun yakınlarında bir grup gencin taşlı ve sopalı saldırısına uğradı. Polisin müdahale ettiği kavgada yaralanan söz konusu 3 öğrenci Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Bu arada, kavga sırasında okulun müdür yardımcısı Haluk Yaman da hafif şekilde yaralandı.

Olayın ardından Ağın Kaymakamı Mustafa Kılıç, vatandaşlarla toplantı düzenledi. Kılıç, kavganın öğrencilerle grup arasında daha önce yapılan halı saha maçındaki tartışmaların devamı olduğunu söyledi.

Bu gibi kavgaların bir daha yaşanmaması için vatandaşların daha duyarlı olmasını isteyen Kılıç, ?Olay ilçemiz açısından çok üzücü bir durum. Bu öğrencilerin hepsi burada misafir, onlarla iyi ilgilenmeliyiz. Türk toplumuna da yakışan budur? dedi.

Kavgaya karıştıkları öne sürülen 8 kişinin yakalandı, 2 kişi ise aranıyor.

Öte yandan, hastaneye kaldırılan öğrencilerden ikisinin durumunun iyi olduğu, diğerinin ise başına aldığı darbe nedeniyle gözetim altında tutulduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber