Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, Anadolu ve Fen Lisesi müdürlük görevlerine yapılacak atamalara ilişkin MEB Genelgesi

Haber Giriş : 10 Haziran 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

T.C.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
Personel Genel Müdürlüğü

SAYI : B.08.0.PGM.0.23.14.01/46189 08 Haziran 2004
KONU : Eğitim Kurumları Müdürlükleri İle İlgili Duyuru, Başvuru ve Atama

GENELGE
2004/ 48

İLGİ: a) 11.01.2004 gün ve 25343 sayılı Resmî Gazete'de Yayımlanan ?Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği.?
b) Personel Genel Müdürlüğünün 10.03.2004 gün ve 24286 (2004/23) sayılı Genelgesi.
c) Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Fen Liseleri Yönetmeliği.
d) Millî Eğitim Bakanlığı Anadolu Liseleri Öğretmenlerinin Seçimi ve Atamalarına İlişkin Yönetmelik.
e) Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul ve Kurumların Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmelik.
f) Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının 31.03.2003 gün ve 4 sayılı değişik kararı ile 01.06.2000 gün ve 340 sayılı kararı.
g) 11.06.2000 gün ve 24076 sayılı Resmî Gazete'de Yayımlanan ?Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği.
h) Personel Genel Müdürlüğünün 07.07.2003 gün ve 57406 sayılı Genelgesi.

Atama yetkisi Bakanlığımıza ait eğitim kurumlarından, Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, Anadolu Lisesi statüsündeki Liseler (birden fazla program uygulayanlar dahil) ve Fen Lisesi müdürlük görevi boş olanlara; ilgi (a) Yönetmelik ve ilgi (b) Genelge hükümleri çerçevesinde, bu genelge eki EK-5 takvim sürecinde müdür atamaları gerçekleştirilecektir.

A- DUYURU VE BAŞVURUYA İLİŞKİN HUSUSLAR :

İlgi (a) Yönetmeliğin Yönetici Olarak Atanacaklarda Aranacak Genel Şartlar başlıklı 7'nci maddesi ile Müdür Olarak Atanacaklarda Aranılan Özel Şartlar başlıklı 8'inci maddesinde belirtilen hükümler dikkate alınarak, adaylar bu genelge eki EK-4 listede yer alan eğitim kurumlarından en fazla 3 tercihte bulunmak suretiyle;

1- Halen eğitim kurumu müdürlüğü görevinde bulunanlar, 09 Temmuz 2004 tarihine kadar aynı kurumda en az iki yıl görev yapmış olmaları kaydıyla il içinde, üç yıl görev yapmış olmaları kaydıyla il dışında durumlarına uygun olan eğitim kurumları,

2- İlgi (a) Yönetmeliğin 25' inci ve 28' inci maddelerine göre daha önce eğitim kurumları yöneticiliğinde bulunmuş olanlar ayrıldıkları eğitim kurumu tipindeki veya istekleri halinde daha alt tipteki eğitim kurumları, Personel Genel Müdürlüğü 06648 Tel : 4131383 E-Posta : pgm_egitim-kurumlari@ meb.gov.tr ANKARA Faks: 4195251 İnt. adresi : www.meb.gov.tr

3- İlgi (a) Yönetmeliğin yürürlüğe girdiği tarihten önce yürürlükte bulunan mevzuat çerçevesinde gerçekleştirilen eğitim kurumları müdürlüğü için Değerlendirme Sınavı'na girerek başarılı olanlardan (müdür, müdür başyardımcılığı, müdür yardımcılığı) atanamamış adaylar, bu sınav sonucu almış oldukları geçerlik süresi 5 yıl ile sınırlı olan ve başarı derecesini ?(C) tipi kurum müdürlüğü için en az 70, (B) tipi kurum müdürlüğü için en az 75, (A) tipi kurum müdürlüğü için en az 80 puan? gösteren sertifika ile durumlarına uygun olan eğitim kurumları olacak şekilde ve yürürlükten kaldırılan 23.09.1998 tarih ve 23472 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Atama ve Yer Değiştirmelerine İlişkin Yönetmelikte yapılan değişiklik tarihi olan 30.11.2000 tarihinden sonra Değerlendirme Sınavına katılarak başarılı olanlardan (A) tipi eğitim kurumu müdürlükleri için başvuran adaylar en az bir yıl müdür başyardımcılığı ya da müdür yardımcılığı yapmış olmaları halinde, bu eğitim kurumları,

4- Bakanlığımız merkez ve taşra örgütünde Genel İdare Hizmetleri Sınıfı kadrolarında görev yapanlar ile bu görevinden ayrılmış olanlar, bulundukları görevde en az iki yıl başarılı hizmetleri bulunmak kaydıyla, bağlı bulundukları birim/valilik aracılığı ile ilgi (a) Yönetmeliğin 7' nci maddesi ikinci fıkrası kapsamında sayılan dengi yönetim kademelerindeki eğitim kurumları,

5- İlgi (a) Yönetmeliğin 7'nci maddesinde yer alan ?Atanacağı kuruma branşı itibariyle öğretmen olarak atanabilecek nitelikte olmak? şartına bağlı olarak bu genelge eki EK-4 listede yer alan kurum müdürlüklerine yapılacak başvurular için aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Yürürlükteki uygulamaya göre öğretmenlerimizin Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının ilgi (f) Kararı gereğince mezuniyetlerine bağlı olarak durumlarına uygun okullara atanabileceğinden; ihtiyaca ve atandığı dönemin mevzuatına uygun olarak ilgi (a) Yönetmeliğin yürürlük tarihinden önce Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumu müdürlüklerine atananlar ile daha önce bu görevde bulunmuş yönetici ya da yönetici adayları, kazanılmış hakları çerçevesinde ilgi (a) Yönetmelikte belirtilen diğer şartları da taşımak kaydıyla ilköğretim ve ortaöğretim kurumları için başvuruda bulunabilecekleri;Örnek: Fen Bilgisi branşındaki bir öğretmen ortaöğretim kurumlarında halen/geçmişte yöneticilik yapan/yaptı ise; hem ilköğretim hem de ortaöğretim kurumu müdürlüğü için, Kimya branşındaki bir öğretmen halen/geçmişte bir ilköğretim kurumunda yöneticilik yapan/yaptı ise; hem ilköğretim hem de ortaöğretim kurumları, müdürlükleri için Yönetmelik eki (EK-1) YÖNETİCİLİK İSTEK FORMU ile başvuruda bulunabileceklerdir.

B- DİĞER HUSUSLAR :
1- İlgi (a) Yönetmeliğin 9' uncu maddesi hükümlerine göre oluşturulan Değerlendirme Komisyonları; müdür olarak atanacak adayların, haklarında adli ve idari soruşturma yapılanlar ve soruşturması devam edenler dahil Bakanlığımıza teklif edilmesi halinde gerekli bilgi ve belgelerin değerlendirilmesi bu Yönetmeliğin 10' uncu ve 11' inci maddelerine göre yürüteceklerdir.

2- Herhangi bir eğitim kurumu müdürlüğüne ataması yapılanlardan, öğretmen eşlerinin eş durum özründen yer değiştirme istekleri, ilgi (e) ve (g) Yönetmelik hükümleri çerçevesinde; eşin atandığı eğitim kurumunda, bölgesinde veya yerleşim biriminde ya da ilde alanında (branşında) açık norm kadro bulunması halinde gerçekleştirilebilecektir.

3- Bu Genelge hükümleri çerçevesinde, herhangi bir eğitim kurumu müdürlüğüne Bakanlıkça ataması yapıldığı halde göreve başlamayan ya da ilgi (g) Yönetmeliğin 14' üncü maddesinde sayılan özürler dışındaki başka nedenlerle en az bir öğretim yılı görev yapmadan bu görevinden ayrılanların yeniden atanmak üzere yapacakları başvuruları; yeni bir duyurunun uzun bir süre alacağı ve bu sürede müdürlüğün boş kalmasına bağlı olarak eğitim öğretimin olumsuz etkileneceği dikkate alınarak ayrıldığı tarihten itibaren bir sonraki duyuru dönemi geçmeden kabul edilmeyecektir.

4- Fen Lisesi ile Anadolu statüsündeki eğitim kurumlarına yönetici olarak atananlar, yöneticilik görevlerinden ayrılmaları ve aynı kurumda öğretmen olarak görevlerine devam etmek istemeleri halinde; bu istekleri ilgi (c) ve (d) Yönetmelik hükümlerine göre değerlendirilir.

5- Herhangi bir eğitim kurumu müdürlüğüne atananlar hakkında, ilgi (h) yazı çerçevesinde, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması işlemleri en kısa zamanda ilgili valiliklerce koordineli olarak yürütülerek, engel bir hali bulunmayanlar göreve başlatılacak, herhangi bir olumsuzluğu tespit edilenlerin bilgi ve belgeleri, değerlendirilmek üzere gizlilik kurallarına uygun olarak Bakanlığımıza gönderilecektir.

6- İl Millî Eğitim Müdürlüklerince, başvuru koşulları ile başvurma sürecinde gerçekleştirilecek iş ve işlemlerin adaylar tarafından görülebilecek uygun bir yere asılması ve 10 Haziran 2004 tarihine kadar bütün potansiyel adaylara ulaşacak şekilde okul ve kurumlara gönderilmesi sağlanacaktır. Ayrıca, adaylar, Bakanlığımız (http://personel.meb.gov.tr) adresinden de ayrıntılı bilgi edinebileceklerdir.

7- a) Başvurular 10 Haziran 2004-09 Temmuz 2004 tarihleri arasında yapılacaktır.

b) Adayların Yönetmelik eki (EK-1) YÖNETİCİLİK İSTEK FORMU ile yapacakları başvurular, kadrolarının bulunduğu okul, kurum, birim müdürlüklerince belirtilen tarihler arasında kabul edilecektir.

c) İl Millî Eğitim Müdürlüğü personel ve özlük işlerinden sorumlu şubeler koordineli çalışarak, başvuruları kabul eden eğitim kurumu müdürlüklerine gerekli desteği sağlayacaklardır.

d) Eğitim kurumları müdürleri, adayların başvurularını en geç 12 Temmuz 2004 tarihine kadar İlçe/İl Millî Eğitim Müdürlüklerine teslim edeceklerdir.

8- a) İl Millî Eğitim Müdürü, görevlendireceği atamadan sorumlu bir müdür yardımcısı veya şube müdürünün başkanlığında bir ilköğretim müfettişi ve atama şefinden oluşacak Ön İnceleme Bürosu'nca, adayların başvurularını ilgi (a) Yönetmelik eki (EK-2) YÖNETİCİ DEĞERLENDİRME FORMU üzerinde bir ön inceleme yapacaktır.

b) İlinizde oluşturulan Ön İnceleme Bürosu'nca adaylara ?Takdir Puanı? verilmeden, sadece değerlendirme puanı toplamı esas alınarak, aday tercih ettikleri kurumlar itibariyle, bu genelge eki (EK-3) Yönetici Adayları Sıralama Formu'nda puan sıralamasına göre yer alacaklardır.

c) Kurum aday sayısının 5' ten az olması halinde, her kurum için ayrı ayrı düzenlenecek bu genelge eki (EK-3) Yönetici Adayları Sıralama Formu'nda, 5 ya da daha az sayıda aday yer almışsa tamamının başvuru evrakı Bakanlığımıza gönderilecektir.

d) Kurum aday sayısının 6 ve daha fazla olması durumunda, bu genelge eki (EK-3) Yönetici Adayları Sıralama Formu'nda, 6' ncı aday dahil olmak üzere, son sırada yer alan adaya kadar, tüm adayların puanlarının üzerine 10 takdir puanı verileceği varsayılarak; bu genelge eki (EK-3) Yönetici Adayları Sıralama Formu'nda 5'inci sırada yer alan adayın puanına eşit ya da daha fazla puana ulaşan adayların da başvuru evrakı Bakanlığımıza gönderilecektir.

Konuyu bir örnekle açıklamak gerekirse; Diyarbakır Kulp Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürlüğü için başvuruda bulunan 21 adayı, yönetmelik eki (EK-2) YÖNETİCİ DEĞERLENDİRME FORMU üzerinde yapılan değerlendirme sonucunda (Takdir Puanı verilmeden) aşağıdaki örnekte olduğu gibi puan sıralamasına göre yer almaları durumunda;
ÖRNEK

YÖNETİCİ ADAYLARI SIRALAMA FORMU

Atama Yapılacak Eğitim Kurumunun Adı :
İli / İlçesi :
Kurumun Kodu :
Kurumun Tipi :
S.No: Vatandaşlık No: Aday Adı Soyadı Branşı
        YÖNETİCİ
DEĞERLENDİRME
FORMU'NA (EK-2) GÖRE
(Takdir Puanı Hariç) Puanı
 
1 35876431211 Ahmet B. Matematik 86 Bu adaylar ilk 5'e girebileceğinden evrakı Bakanlığımıza gönderilecektir.
2 28697521265 Köksal Ö. Sınıf 85
3 39863214793 Yusuf Ş. İng. 84
4 46298756321 Şenay Y. Türkçe 84
5 25698743658 Erdal K. Resim 81
6 23659875215 Şuayip Ş. Sınıf 81
7 44389562763 Cahit K. Beden E. 79+ (10 taktir puanı)=89
8 54635987524 Süleyman S. Sınıf 79+ (10 taktir puanı)=89
9 39726597452 Suzan A. Sınıf 76+ (10 taktir puanı)=86
10 65987265423 Oruç Ç. Sınıf 75+ (10 taktir puanı)=85
11 56239574687 Aynur E. Matematik 75+ (10 taktir puanı)=85
12 59871365871 Seher D. Sos. Bil. 73+ (10 taktir puanı)=83
13 56982365987 Nuray Y. Fen Bil. 71+ (10 taktir puanı)=81
14 56036140686 Barış B. Sınıf 71+ (10 taktir puanı)=81
15 46302957068 Murat A. Beden Eğt. 70+(10 yaktir puanı)=80 Bu adaylara 10 takdir puanı verilse bile ilk 5'e giren 81 puana ulaşamadığından evrakı Bakanlığımıza gönderilmeyecektir.(Valilikte muhafaza edilecektir.)
16 59806523056 İsmail Ş. Ev Eko. 64+10=74
17 23056987025 Mehmet Ö. Din Kül. 62
18 29825065981 Elif K. Fen Bil. 48
19 23698502504 Sercan Ç. Sınıf 37
20 56902356097 Meftune Ş. İng. 35
21 45980360498 Ali D. Mat 32
22        
23        
24        
25        
26        

 


Onaylayanın
Adı Soyadı
Ünvanı

EKLER :
Her aday için:
1- Yöneticilik İstek Formu (EK-1)
2- Yönetici Değerlendirme Formu (EK-2)
3- Hizmet Belgesi (Yönetim kademelerinde geçen süreler yöneticilik ünvanı ile birlikte gösterilecektir)
4- Personel Bilgi Formu (EK-5)
5- Yönetici Değerlendirme Formu'ndaki (EK-2) puanlamaya esas belgelerin tasdikli örneği
6- Eğitim kurumu müdürlüğü sınavına girenler için Eğitim Yönetim Kurs Belgesi tasdikli örneği

Sıralamada, ahmet B. 86 puanla en yüksek, Ali D. ise 32 puanla en alt sırada yer almaktadır. 71 puanla 14. sırada yer alan Baroş B.'den sonra gelen adayların başvuru evrakının Bakanlığımıza gönderilmesinin pratikte hiç bir anlamı olmayacaktır. 15. sırada bulunan Murat A.'nın puanı 70 olup 10 taktir puanı verilse bile, 5. ve 6. sıradaki 81 puana sahip Erdal K. ve Şuayip Ş.'nin puanlarına yetişemeyecektir. Bu nedenle, 15. sırada yer alan Murat A. ve altında yer alan adayların başvuru evrakı Bakanlığımıza gönderilmeden Valiliğinizce muhafaza edilecektir.

9- Valiliğinizce yapılan inceleme sonucunda gerekli şartları taşıyan adayların başvuru evrakı bu genelge eki (EK-3) Yönetici adayları sıralama formu ile 26 Temmuz 2004 tarihinde Bakanlığımızda (Personel Genel Müdürlüğü Eğitim Kurumları Yöneticileri Daire Başkanlığı) olacak şekilde gönderilecektir.

10- Merkez Sınav ve Değerlendirme Komisyonunca yapılacak değerlendirme sonucu, ilgi (a) yönetmeliğin 22'nci maddesi gereğince en yüksek puan alan beş aday mülakata alınmaya hak kazanmış olacaktır. Bakanlığımızda mülakata alınacak adayların adreslerine tebligat yapılacak ve ayrıca (http://personel.meb.gov.tr) internet adresinden isimleri açıklanacaktır.

11- Genelge eki (EK-4) eğitim kurumları listesinde bulunan bilgilerde herhangi bir eksiklik veya değişiklik bulunması halinde başvuru tarihinden önce [email protected] adresine bildirilecektir.

Bu sürecin sağlıklı olarak tamamlanması, eğitim yönetiminde gerekli etkinliğin ve verimin elde edilebilmesi için yukarıda belirtilen hususlarda gerekli özenin gösterilmesini, belirlenmiş olan takvime bağlı kalınmasını önemle rica ederim.

Doç. Dr. Hüseyin ÇELİK
Milli Eğitim Bakanı

Ekler:
1- Yönetici Adayları sıralama formu (EK-3)
2- Müdürlüğü Boş Eğitim Kurumları Listesi (EK-4)
3- İşlem Takvimi (EK-5)

YÖNETİCİ ADAYLARI SIRALAM FORMU

Atama Yapılacak Eğitim Kurumunun Adı :
İli / İlçesi :
Kurumun Kodu :
Kurumun Tipi :
S.No: Vatandaşlık No: Aday Adı Soyadı Branşı YÖNETİCİ DEĞERLENDİRME
FORMU'NA (EK-2) GÖRE
(Takdir Puanı Hariç) Puanı
Onaylayanın
Adı Soyadı
         
         
         
         
         
         
         
         
         

Onaylayanın
Adı Soyadı
Ünvanı

EKLER :
Her aday için:
1- Yöneticilik İstek Formu (EK-1)
2- Yönetici Değerlendirme Formu (EK-2)
3- Hizmet Belgesi (Yönetim kademelerinde geçen süreler yöneticilik ünvanı ile birlikte gösterilecektir)
4- Personel Bilgi Formu (EK-5)
5- Yönetici Değerlendirme Formu'ndaki (EK-2) puanlamaya esas belgelerin tasdikli örneği
6- Eğitim kurumu müdürlüğü sınavına girenler için Eğitim Yönetim Kurs Belgesi tasdikli örneği

 

EK-5
EĞİTİM KURUMLARI MÜDÜR ATAMALARINA İLİŞKİN İŞ TAKVİMİ

SIRA
NO
YAPILACAK İŞ VE İŞLEMLER SORUMLU BİRİM TARİH/SÜRE
1 Müdürlüğü boş eğitim kurumlarının
duyurulması ve başvuruların kabulü.
Personel Genel Müdürlüğü
İl Millî Eğitim Müdürlüğü
İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü
Eğitim Kurumları Müdürlüğü
10 Haziran ?09 Temmuz
2004
2 Başvuru belgelerinin İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmesi. Eğitim Kurumu Müdürlükleri 12 Temmuz 2004 günü mesai bitimine kadar.

3
Başvuru belgelerinin İl Millî Eğitim
Müdürlüklerine teslim edilmesi.
İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü 14 Temmuz 2004 günü
mesai bitimine kadar.
4 Ön İnceleme Bürosu'nca inceleme
işlemlerinin sonuçlandırılması.
İl Millî Eğitim Müdürlüğü 22 Temmuz 2004 günü
mesai bitimine kadar.
5 Başvuru belgelerinin Bakanlığa
(Personel Genel Müdürlüğü Eğitim
Kurumları Yöneticileri Dairesi
Başkanlığına) gönderilmesi.
İl Millî Eğitim Müdürlüğü 26 Temmuz 2004 tarihine
kadar Bakanlıkta olacak şekilde.
6 Mülâkat tarihi ve yeri. Personel Genel Müdürlüğü Ayrıcabildirilecektir.

NOT: Genelge eki Ek:4 listede yer alan boş eğitim kurumları müdürlükleri htt://personel.meb.gov.tr internet adresinden adaylarca öğrenebilecektir.İlgili Valilikler bu eğitim kurumlarının yer aldığı isim listesini ayrıca duyuracaklardır.

 

DUYURU VE ATAMA YETKİSİ BAKANLIĞIMIZDA OLAN MÜDÜRLÜĞÜ BOŞ EĞİTİM KURUMLARI LİSTESİ (EK-4)

(Bu listede Valiliğinizde bulunan müdürlüğü boş eğitim kurumlarının bilgilerinin kontrol edilerek, eksiklik ya da değişiklik olması durumunda en geç 10.06.2004 günü mesai bitimine kadar pgm_egitim_kurumlari@meb gov.tr adresine bildirilecektir.)


S.NO İLİ İLÇESİ KURUM KODU EĞİTİM KURUMUNUN ADI TİPİ BAĞLI BULUNDUĞU GENEL MÜDÜRLÜK
1 Adana Ceyhan 866037 And.Otel.ve Turz.M.L A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
2 Adana Kozan 218194 Kozan Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
3 Adana Seyhan 872175 Çobanoğlu TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
4 Adana Seyhan 111644 Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
5 Adana Seyhan 111823 Seyhan İHL ve And. İHL A Din Öğretimi Genel Md.
6 Adıyaman Besni 757468 75.Yıl Kemal Tabak YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
7 Adıyaman Besni 114217 And.KML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
8 Adıyaman Çelikhan 114291 Çelikhan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
9 Adıyaman Gerger 303808 Atatürk YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
10 Adıyaman Kahta 317393 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
11 Adıyaman Merkez 322285 Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi C Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
12 Adıyaman Sincik 951284 Sincik YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
13 Afyon Dinar 954000 Dinar Anadolu Öğretmen Lisesi B Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
14 Afyon Emirdağ 115750 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
15 Afyon Emirdağ 823750 Anadolu Öğretmen Lisesi B Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
16 Afyon İscehisar 352258 Mehmet Çakmak Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
17 Afyon Merkez 223348 Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
18 Afyon Merkez 114935 İHL ve And.İHL B Din Öğretimi Genel Md.
19 Afyon Merkez 114864 Kocatepe Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
20 Afyon Merkez 281142 Süleyman Demirel Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
21 Afyon Sandıklı 955688 And.Otel.ve Turz.M.L A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
22 Afyon Sandıklı 116133 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
23 Afyon Sandıklı 280651 Sandıklı Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
24 Ağrı Diyadin 116792 Diyadin YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
25 Ağrı Patnos 891044 Patnos Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
26 Ağrı Patnos 823571 Patnos YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
27 Ağrı Taşlıçay 897411 Taşlıçay YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
28 Aksaray Eski 266437 Atatürk YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
29 Aksaray Merkez 324605 Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
30 Aksaray Merkez 341142 Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
31 Aksaray Merkez 190163 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
32 Aksaray Merkez 190151 TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
33 Amasya Göynücek 757577 Göynücek YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
34 Amasya Merkez 823786 And.KM. ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
35 Amasya Merkez 874257 Macit Zeren Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
36 Amasya Merzifon 117856 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
37 Amasya Merzifon 117844 TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
38 Ankara Beypazarı 861918 Karaşar İsmail Tonguç YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
39 Ankara Çankaya 119556 Atatürk Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
40 Ankara Çankaya 119664 Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
41 Ankara Çankaya 323470 İncesu Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
42 Ankara Elmadağ 120140 Hasanoğlan Atatürk Anadolu Öğrt.Lis. A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
43 Ankara Kazan 322070 Mustafa Hakan Güvençer Anadolu Lis. B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
44 Ankara Keçiören 317403 Kalaba Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
45 Ankara Mamak 121971 Üreğil And.KML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
46 Ankara Polatlı 867868 And.Mes.ve Mes.Lis A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
47 Ankara Polatlı 122329 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
48 Ankara Şereflikoçhisar 122690 Ş.Koçhisar YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
49 Ankara Şereflikoçhisar 300267 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
50 Ankara Yenimahalle 308263 Çiğdemtepe ATL, TL, EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
51 Ankara Yenimahalle 123144 Gazi Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
52 Antalya Gündoğmuş 556844 Gündoğmuş YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
53 Antalya Merkez 869627 İ.İnönü Kız.Tek.And.ML ve KTÖ.Olg.Enst. A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
54 Antalya Merkez 123850 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
55 Antalya Serik 300280 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
56 Antalya Serik 386590 And.Mes.ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
57 Antalya Serik 951989 İMKB And.Otel.ve Tur.ML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
58 Ardahan Göle 854145 75.Yıl İMKB YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
59 Ardahan Merkez 278320 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
60 Ardahan Merkez 278273 Merkez YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
61 Artvin Ardanuç 211657 Tütünlü YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
62 Artvin Merkez 362668 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
63 Artvin Yusufeli 362978 Kılıçkaya Şehit.Alb.Cevat Erten YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
64 Artvin Yusufeli 266486 M.Akif Ersoy YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
65 Aydın Çine 126746 Muhsin Kalkan TML, And TML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
66 Aydın Nazilli 310283 Nahit Menteşe And.Mes.ve ML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
67 Balıkesir Bandırma 954825 Anadolu Öğretmen Lisesi C Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
68 Balıkesir Bigadiç 128782 Yağcılar YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü


S.NO İLİ İLÇESİ KURUM KODU EĞİTİM KURUMUNUN ADI TİPİ BAĞLI BULUNDUĞU GENEL MÜDÜRLÜK
69 Balıkesir Merkez 950661 Anadolu Öğretmen Lisesi B Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
70 Balıkesir Merkez 128184 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
71 Balıkesir Sındırgı 875789 Düvertepe YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
72 Bartın Merkez 869042 Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
73 Batman Kozluk 235325 Kozluk Kız YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
74 Batman Merkez 868634 Fen Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
75 Batman Merkez 234369 TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
76 Batman Sason 237648 Sason YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
77 Bayburt Merkez 152675 And.KML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
78 Bayburt Merkez 152699 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
79 Bayburt Merkez 240399 Rekabet Kurumu Anadolu Öğretmen Lis. A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
80 Bilecik Gölpazarı 317464 Gölpazarı Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
81 Bilecik Merkez 130513 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
82 Bilecik Merkez 130537 And.ML ve ML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
83 Bilecik Osmaneli 317476 75.Yıl Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
84 Bilecik Söğüt 301655 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
85 Bingöl Genç 131339 Genç YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
86 Bingöl Karlıova 776890 Karlıova YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
87 Bingöl Kığı 131567 Kığı YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
88 Bingöl Merkez 131197 And.KML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
89 Bingöl Merkez 758379 Cumhuriyet Kız YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
90 Bingöl Merkez 758426 Sancak YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
91 Bingöl Merkez 758487 Yamaç YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
92 Bingöl Solhan 131651 Solhan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
93 Bitlis Ahlat 132009 Ahlat YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
94 Bitlis Güroymak 847730 75.Yıl Abidin İnan Gaydalı YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
95 Bitlis Merkez 131830 Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
96 Bitlis Merkez 876950 Bölükyazı T.Edip.Saffer Gaydalı YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
97 Bitlis Merkez 131866 TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
98 Bitlis Merkez 861884 Yolalan Şeh.Üst.Çvş.Kaan Şen YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
99 Bitlis Merkez 131854 Zübeyde Hanım And.KML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
100 Bitlis Mutki 132130 Mutki YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
101 Bitlis Tatvan 132191 Tatvan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
102 Bolu Gerede 324786 Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
103 Bolu Gerede 133003 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
104 Bolu Kıbrıscık 352210 Kıbrıscık YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
105 Bolu Merkez 814955 Fen Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
106 Bolu Merkez 132382 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
107 Bolu Merkez 223444 İzzet Baysal Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
108 Burdur Bucak 323960 Adem Tolunay Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
109 Burdur Merkez 869101 And.Mes.Lis.ve Mes.Lis A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
110 Bursa Gemlik 135109 Tic.Mes ve And.Tic.Mes.Lis. A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
111 Bursa Karacabey 265336 Karacabey Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
112 Bursa Kestel 250807 Kestel Çimento Fab.ATL,AML,TL,EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
113 Bursa Nilüfer 950756 Zeki Müren Anadolu Güzel San.Lis. A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
114 Bursa Osmangazi 134726 Bursa Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
115 Çanakkale Biga 136798 Biga Yeni Çiftlik YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
116 Çanakkale Gelibolu 747092 Armatör Y.Aksoy And.Den.Mes.Lis B Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
117 Çanakkale Gelibolu 137289 Gelibolu TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
118 Çanakkale Merkez 811316 H.Akif Terzioğlu And.Güz.San.Lis. B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
119 Çanakkale Merkez 136392 M.Akif Ersoy TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
120 Çanakkale Yenice 878804 Akçakoyun YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
121 Çankırı Çerkeş 325194 Anadolu Lisesi C Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
122 Çankırı Ilgaz 317069 Şehit Nizamettin Yaman Anadolu Lis. B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
123 Çankırı Ilgaz 954717 And.Otel.Turz.Mes.Lis. C Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
124 Çankırı Kurşunlu 959471 Kurşunlu YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
125 Çankırı Merkez 345380 Nevzat Ayaz Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
126 Çankırı Orta 869880 Nevzat Ayaz YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
127 Çankırı Yapraklı 955328 Yapraklı YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
128 Çorum Merkez 323590 Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
129 Çorum Sungurlu 264487 Haydar Öztaş Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
130 Çorum İskilip 374551 iskilip YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
131 Çorum Laçin 865164 Narlı YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
132 Çorum Merkez 750791 Merkez YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
133 Çorum Ortaköy 865272 Aşağı Doğul Şh.Doğan Mutlu YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
134 Çorum Sungurlu 861788 Kaledere Şh.Bayram Kebekler YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
135 Denizli Buldan 351706 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
136 Denizli Merkez 140075 Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
137 Denizli Çivril 340136 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
138 Denizli Merkez 140087 Atatürk ATL.AML:TL,EML, A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
139 Diyarbakır Bismil 829339 Bismil Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
140 Diyarbakır Bismil 822911 Şh.Ast.Mehmet Uysal YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
141 Diyarbakır Çınar 332431 Çınar YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü

S.NO İLİ İLÇESİ KURUM KODU EĞİTİM KURUMUNUN ADI TİPİ BAĞLI BULUNDUĞU GENEL MÜDÜRLÜK
142 Diyarbakır Dicle 757565 Kocaalan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
143 Diyarbakır Dicle 909944 Vali Ahmet Cemil Serhatlı YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
144 Diyarbakır Eğil 823331 Şh.J.Tğm.Ahmet Kara YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
145 Diyarbakır Ergani 142527 Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
146 Diyarbakır Merkez 753710 75.Yıl YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
147 Diyarbakır Merkez 270838 Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
148 Diyarbakır Merkez 253214 And.Otel.Turz.Mes.Lis. A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
149 Diyarbakır Merkez 142001 Burhanettin Yıldız ATL,AML,TL,EML, A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
150 Diyarbakır Merkez 231304 Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lis. A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
151 Diyarbakır Silvan 142826 Silvan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
152 Diyarbakır Çermık 142277 Çermik YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
153 Diyarbakır Çüngüş 624299 Çüngüş YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
154 Diyarbakır Ergani 379111 Ergani Kız YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
155 Diyarbakır Kulp 142718 Kulp YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
156 Diyarbakır Merkez 141990 ATL,AML,TL,EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
157 Diyarbakır Merkez 816692 İMKB.75.Yıl YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
158 Düzce Akçakoca 320524 Anadolu Lisesi C Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
159 Düzce Merkez 132823 AKML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
160 Düzce Merkez 887419 Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
161 Düzce Merkez 132819 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
162 Düzce Merkez 132835 TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
163 Edirne Keşan 143797 Keşan ATL,AML,TL,EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
164 Edirne Merkez 880131 And.Otel.Turz.Mes.Lis. A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
165 Edirne Merkez 143126 TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
166 Edirne Merkez 143102 KT,And.Mes ve Mes Lis A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
167 Elazığ Arıcak 365577 Arıcak YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
168 Elazığ Baskil 141849 Baskil YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
169 Elazığ Karakoçan 144898 Karakoçan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
170 Elazığ Kovancılar 882847 Kovancılar Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
171 Elazığ Merkez 144671 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
172 Elazığ Merkez 951380 İMKB And.Mes.ve Meslek Lis. A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
173 Elazığ Merkez 811855 Kaya Karakaya Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
174 Elazığ Merkez 216470 Öğrt.Sıdıka Avar And.Kız.Mes.ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
175 Elazığ Merkez 144658 TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
176 Elazığ Palu 811615 Palu YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
177 Erzincan Kemah 145855 Kemah YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
178 Erzincan Merkez 886678 Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
179 Erzincan Merkez 344702 And.Otel.Turz.Mes.Lis. A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
180 Erzincan Merkez 145520 ATL,AML,TL,EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
181 Erzincan Merkez 145568 İHL ve And. İHL A Din Öğretimi Genel Md.
182 Erzincan Merkez 317381 İMKB Nevzat Ayaz Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
183 Erzincan Merkez 317165 Milli Piyango Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
184 Erzincan Refahiye 145975 Şehit Karaoğlanoğlu YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
185 Erzincan Tercan 146059 Tercan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
186 Erzincan Üzümlü 353431 And.KML.ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
187 Erzurum Çat 865152 Çat YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
188 Erzurum Hınıs 955867 Anadolu Lisesi C Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
189 Erzurum Hınıs 146716 İMKB 75.yıl YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
190 Erzurum Horasan 954156 Anadolu Lisesi C Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
191 Erzurum Horasan 146824 Horasan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
192 Erzurum Ilıca 364236 Yavuz Selim Anadolu Öğrt.Lis. C Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
193 Erzurum Karayazı 147028 Karayazı YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
194 Erzurum Merkez 146358 Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
195 Erzurum Merkez 812346 And.Otel.Turz.Mes.Lis. A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
196 Erzurum Merkez 218145 İbrahim Hakkı Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
197 Erzurum Merkez 146405 KML. Ve And.KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
198 Erzurum Narman 147089 Narman YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
199 Erzurum Pasinler 879236 Anadolu Lisesi C Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
200 Erzurum Tekman 147614 Tekman YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
201 Eskişehir Çifteler 300338 Sami Ariel Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
202 Eskişehir Merkez 148286 Eskişehir Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
203 Eskişehir Merkez 218157 Fatih Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
204 Eskişehir Merkez 148333 Motor ATL,AML,Tl,EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
205 Eskişehir Merkez 215871 TML ve ATML B Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
206 Gaziantep İslahiye 300351 Opet Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
207 Gaziantep Nizip 218290 Hasan Çapan Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
208 Gaziantep Nizip 150492 Nizip YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
209 Gaziantep oğuzeli 150615 Oğuzeli YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
210 Gaziantep Şehitkamil 149625 Vehbi Dinçerler Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
211 Gaziantep Yavuzeli 150688 Yavuzeli YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
212 Giresun Dereli 958369 Şht.Yzb.İ.Hakkı Öztopal YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
213 Giresun Espiye 453863 Kaşdibi 60.Yıl YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
214 Giresun Görele 323445 Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü

S.NO İLİ İLÇESİ KURUM KODU EĞİTİM KURUMUNUN ADI TİPİ BAĞLI BULUNDUĞU GENEL MÜDÜRLÜK
215 Giresun Merkez 878613 And.Otel.Turz.Mes.Lis. B Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
216 Giresun Merkez 150960 ATL,AML,TL,EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
217 Giresun Merkez 811390 Ülfer Şehit Ümit Kılıç YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
218 Giresun Ş.Karahisar 814668 Ş.Karahisar YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
219 Giresun Şebinkarahisar 280709 Öğretmen H.Hüsnü Tekışık And.Lis. A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
220 Giresun Tirebolu 953927 Tirebolu Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
221 Gümüşhane Merkez 152388 Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
222 Gümüşhane Merkez 150999 Tic.Mes.Lis ve Anad.Tic.Mes.Lis. A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
223 Hakkari Çukurca 888295 Köp.Mükerrem Akkanlı YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
224 Hakkari Çukurca 153201 Şht.Bilal Soybilgiç YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
225 Hakkari Merkez 883761 Akçalıköy YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
226 Hakkari Merkez 869294 Geçitler YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
227 Hakkari Merkez 153046 Kız YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
228 Hakkari Merkez 881448 S.Demirel YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
229 Hakkari Merkez 153095 TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
230 Hakkari Şemdinli 861835 Derecik Şht.G.Okkan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
231 Hakkari Şemdinli 212232 Şemdinli YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
232 Hakkari Yüksekova 828824 75.yıl YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
233 Hakkari Yüksekova 153357 Yüksekova YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
234 Hakkari Merkez 218300 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
235 Hakkari Merkez 887050 Anadolu Öğretmen Lisesi B Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
236 Hatay Dörtyol 153931 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
237 Hatay Dörtyol 907203 METEM, AML,ATL A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
238 Hatay İskenderun 154292 And.Mes,Mes.Lis A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
239 Hatay İskenderun 154279 İstiklal Makzume Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
240 Hatay Kırıkhan 154446 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
241 Hatay Kırıkhan 154399 Kırıkhan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
242 Hatay Merkez 320249 Bedii Sabuncu And.Güz.San.Lis. A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
243 Hatay Merkez 385883 Nihal Turgut Anlar And.Öğrt.Lis. B Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
244 Hatay Reyhanlı 154517 Reyhanlı YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
245 Hatay Reyhanlı 301834 Yahya Turan Anadolu Öğretmen Lisesi B Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
246 Hatay Yayladağı 154708 Yayladağı YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
247 Iğdır Karakoyunlu 874473 Gazi YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
248 Iğdır Merkez 823617 And.Mes. ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
249 Iğdır Tuzluca 876817 Cumhuriyet YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
250 Isparta Eğirdir 279337 N.Yürkeli And.Ot.ve Turz.Mes.Lis A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
251 Isparta Gönen 345139 Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
252 Isparta Keçiborlu 317094 Anadolu Lisesi C Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
253 Isparta Keçiborlu 155560 İHL ve And.İHL B Din Öğretimi Genel Md.
254 Isparta Merkez 346540 And.İletişim.Mesl.lis. A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
255 Isparta Merkez 280829 Süleyman Demirel Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
256 Isparta Sütçüler 352927 Ayvalıpınar YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
257 Isparta Yalvaç 156217 İHL ve And.İHL B Din Öğretimi Genel Md.
258 Isparta Yalvaç 873898 Şehit Latif Keçeci And.Öğrt.Lisesi B Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
259 İstanbul Avcılar 750335 Saide Zorlu TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
260 İstanbul Beşiktaş 158875 Ortaköy Z.Hanım And.KML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
261 İstanbul Beşiktaş 365928 R.Akın And.Mes.Lis.ve Mes.Lis A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
262 İstanbul Beyoğlu 159366 Tic.Mes.Lis ve Anad.Tic.Mes.Lis. A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
263 İstanbul Eminönü 346814 Cağaloğlu And.KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
264 İstanbul Eyüp 346875 H.Akçelik And.KML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
265 İstanbul Fatih 381466 Fatih Atatürk Çağ.Yaşam ÇPL And.TML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
266 İstanbul Fatih 456341 Pertevniyal Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
267 İstanbul Fatih 160415 Selanik And.Mes.Lis ve Mes.Lis A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
268 İstanbul Kadıköy 161002 Atatürk Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
269 İstanbul Kadıköy 362752 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
270 İstanbul Kağıthane 351814 Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
271 İstanbul Kağıthane 953832 And.Mes,Mes.Lis A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
272 İstanbul Kartal 819373 DİSK And.Teks.Mes.ve Mes.Lis B Kız Teknik Öğretim Genel Md.
273 İstanbul Kartal 249322 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
274 İstanbul Küçükçekmece 158564 Atatürk And.Mes ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
275 İstanbul Küçükçekmece 249435 Halkalı TML ve And.TML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
276 İstanbul Sarıyer 161840 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
277 İstanbul Sarıyer 365852 Ş.Ülgezen And.Mes ve ML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
278 İstanbul Şişli 351875 Şişli Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
279 İstanbul Tuzla 393079 H.Türkkan İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
280 İstanbul Tuzla 951367 İMKB And.Mes.ve Meslek Lis. B Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
281 İstanbul Üsküdar 162857 Hüseyin Avni Sözen Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
282 İstanbul Zeytinburnu 215809 100.yıl TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
283 İzmir Bornova 351660 Atatürk And.Mes ve ML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
284 İzmir Çiğli 417105 Çiğli 75.Yıl ATL, EML B Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
285 İzmir Dikili 954168 Semih Tunay Anadolu Lisesi C Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
286 İzmir Foça 344864 Foça Halim Foçalı And.Otel.Tur.Mes.Lis B Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
287 İzmir Konak 870414 Cum. N.S.İşg.AMLve !00.Yıl KTÖ,KT,Olg. A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.

S.NO İLİ İLÇESİ KURUM KODU EĞİTİM KURUMUNUN ADI TİPİ BAĞLI BULUNDUĞU GENEL MÜDÜRLÜK
288 İzmir Konak 300446 Konak Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
289 İzmir Konak 887348 Konak İTO Vakfı S.Taştekin AML,EML C Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
290 İzmir Seferihisar 783110 İMKB YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
291 İzmir Tire 340496 And,Mes.ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
292 K.Maraş Afşin 184420 Afşin YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
293 K.Maraş Afşin 344099 Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
294 K.Maraş Göksun 300495 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
295 K.Maraş Merkez 354184 And.Otel.Turz.Mes.Lis. A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
296 K.Maraş Merkez 356998 And.Teks.Mes.And.KM, KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
297 K.Maraş Merkez 184194 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
298 K.Maraş Merkez 953330 K.Maraş Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
299 K.Maraş Merkez 185354 Merkez YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
300 Karabük Merkez 268162 Avni Akyol YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
301 Karabük Ovacık 351870 Ovacık YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
302 Karabük Safranbolu 211346 And.Mes,Kız.Mes.Lis A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
303 Karabük Safranbolu 910049 İMKB Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
304 Karaman Ermenek 817183 F.Ünlü YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
305 Karaman Ermenek 954012 İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi B Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
306 Karaman Merkez 177504 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
307 Karaman Merkez 322261 Milli Piyango Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
308 Karaman Merkez 757457 Temizel Ünlü Bilg.ATL,AML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
309 Kars Kağızman 167562 Kağızman YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
310 Kars Merkez 166603 Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
311 Kars Merkez 951139 And.Otel.Turz.Mes.Lis. C Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
312 Kars Merkez 324152 Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
313 Kars Merkez 868119 Gülahmet Aytemiz And.Güz.San.Lis. B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
314 Kars Merkez 166640 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
315 Kars Sarıkamış 352533 Şehit Binbaşı Bedir Karabıyık And.Lis. B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
316 Kars Susuz 847622 75.Yıl İMKB YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
317 Kars Susuz 345259 Kazım Karabekir Anadolu Öğrt.Lis. A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
318 Kastamonu Ağılı 256757 Ağılı YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
319 Kastamonu Araç 376180 Boyalı Ertürk Yöndem YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
320 Kastamonu Daday 865392 Prf.Dr.Fahri Ecevit YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
321 Kastamonu İhsangazi 168077 İhsangazi YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
322 Kastamonu Küre 866169 Küre YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
323 Kastamonu Merkez 168136 AKMLveKML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
324 Kastamonu Merkez 888043 Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi C Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
325 Kastamonu Merkez 953939 Kastamonu Fen Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
326 Kastamonu Şenpazar 865737 Harman Güriş YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
327 Kastamonu Taşköprü 840752 Taşköprü YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
328 Kastamonu Doğanyurt 861847 Doğanyurt YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
329 Kayseri Develi 950648 İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
330 Kayseri kocasinan 225012 Ahmet Erdem TML,ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
331 Kayseri Melikgazi 169715 Kayseri Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
332 Kayseri Pınarbaşı 343942 Mimar Sinan Anadolu Öğrt.Lis. A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
333 Kayseri Kocasinan 216158 Arif Molu ATL,EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
334 Kayseri Pınarbaşı 814573 Pınarbaşı YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
335 Kayseri Tomarza 553612 Tomarza YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
336 Kayseri Yahyalı 171029 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
337 Kayseri Yahyalı 782415 Yahyalı YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
338 Kırıkkale Merkez 301153 Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
339 Kırklareli Lüleburgaz 345367 Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
340 Kırklareli Lüleburgaz 171938 Lüleburgaz ATL,AML,TL,EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
341 Kırklareli Lüleburgaz 886904 TEK Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi C Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
342 kırklareli Merkez 308836 And.Mes.ve Mes.Lis A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
343 Kırklareli Merkez 886894 Fen Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
344 kırklareli Merkez 171389 TML ve ATLM A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
345 Kırklareli Merkez 378117 TOBB,AOTML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
346 Kırşehir Kaman 954813 Anadolu Öğretmen Lisesi B Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
347 kırşehir Kaman 173197 ATL,AML,TL,EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
348 Kırşehir Merkez 253275 Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
349 Kırşehir Merkez 749573 İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
350 Kilis Merkez 345020 Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
351 Kilis Merkez 150208 Hacı Mehmet Koçarslan Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
352 Kilis Merkez 150174 Merkez YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
353 Kilis Merkez 750311 Yaşar Aktürk And.Otel.Turz.Mes.Lis. A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
354 Kocaeli Derince 865605 İzmit and.Tic.Mes.Lis A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
355 Kocaeli Gebze 216349 Gebze LafergeAsl.Çim.ATL,AML,TL,EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
356 Kocaeli Gebze 868240 Gebze Pagev AML A Erkek Teknik Öğretim Gen.Md.
357 Kocaeli Gölcük 174308 Kalkınma Vakfı AKML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
358 Kocaeli İzmit 173689 Akmeşe YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
359 Kocaeli İzmit 173829 And.Mes.ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
360 Kocaeli İzmit 173771 Kocaeli Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü

S.NO İLİ İLÇESİ KURUM KODU EĞİTİM KURUMUNUN ADI TİPİ BAĞLI BULUNDUĞU GENEL
MÜDÜRLÜK
361 Kocaeli Körfez 365183 Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
362 Kocaeli Körfez 173783 Oruçreis Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
363 Kocaeli Merkez 173878 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
364 Kocaeli Merkez 342410 Sabancı ATL,AML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
365 kocaeli Gebze 174129 Gebze ATL,AML,TL,EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
366 Konya Derebucak 778350 Durak Ömer Akkanat YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
367 Konya Meram 174947 Meram ATL,AML,TL,EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
368 Konya Beyşehir 175733 AKMLveKML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
369 Konya Bozkır 865402 Sarıoğlan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
370 Konya Çumra 264426 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
371 Konya Ereğli 344002 İvriz Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
372 Konya Ereğli 176618 Yeni Zengen YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
373 Konya Ilgın 301643 Anadolu Lisesi C Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
374 Konya Karapınar 317606 İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
375 Konya Sarayönü 325779 İsmet Ümmühan Önal Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
376 Konya Selçuklu 320250 Çimento Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
377 Konya Yunak 318110 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
378 Kostamonu Cide 861859 Cide YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
379 Kütahya Gediz 179277 TML,ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
380 Kütahya Simav 179539 And Mes ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
381 Kütahya Simav 179540 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
382 Kütahya Tavşanlı 179851 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
383 Kütahya merkez 178617 TML ve ATLM A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
384 Malatya Arapgir 865426 75.Yıl İMKB YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
385 Malatya Arguvan 266449 Tatkonak YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
386 Malatya Darende 181285 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
387 Malatya Hekimhan 847480 75.Yıl İMKB YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
388 Malatya Hekimhan 181667 İHL ve And.İHL A İlköğretim Genel Müdürlüğü
389 Malatya Merkez 340710 And.Kız mes.ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
390 Malatya Yeşilyurt 281298 Kolukısa Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
391 Manisa Demirci 950864 Demirci Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
392 Manisa Kırkağaç 183032 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
393 Manisa Selendi 183654 Selendi YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
394 Manisa Soma 183749 And.KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
395 Manisa Soma 316542 Rıfat Dağdelen Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
396 Manisa Turgutlu 326080 Halil Kale Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
397 Manisa Turgutlu 183869 Zübeyde Hanım And.KM ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
398 Mardin Dargeçit 874593 Gazi YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
399 Mardin Derik 874627 Gazi YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
400 Mardin Kızıltepe 300505 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
401 Mardin Merkez 950923 Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
402 Mardin Merkez 882896 And Otelcilik ve Turzm Mes.Lis A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
403 Mardin Midyat 874532 Midyat Gazi YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
404 Mardin Mazıdağı 185807 Mazıdağı YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
405 Mardin Ömerli 761547 Gazi YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
406 Mersin Anamur 340376 Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
407 Mersin Merkez 240721 75.Yıl Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
408 Mersin Merkez 156589 Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
409 Mersin Merkez 249459 Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
410 Mersin Merkez 156590 Merkez ATL, AML, TL, EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
411 Mersin Merkez 280124 Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
412 Mersin Silifke 157509 Silifke ATL, AML, TL, EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
413 Mersin Tarsus 157786 AKML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
414 Muğla Datça 350437 Anadolu Otelcilik ve Turizm Mes.Lis. B Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
415 Muğla Fethiye 186850 ATL,AML,TL,EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
416 Muğla Marmaris 386494 İçmeler H.Narin And.Otel. Ve TML. A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
417 Muğla Merkez 324762 75.Yıl Fen Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
418 Muğla Merkez 322297 Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
419 Muğla Merkez 186384 Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
420 Muğla Milas 187198 And.Mes. ve ML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
421 Muğla Ortaca 390726 Dalyan And. Otelcilik ve TML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
422 Muş Bulanık 387605 S.Hatipoğlu Kız YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
423 Muş Hasköy 822350 75. Yıl Hasköy YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
424 Muş Korkut 378573 Altınova YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
425 Muş Korkut 233984 Korkut YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
426 Muş Korkut 378703 Kümbet Yunus Emre YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
427 Muş Malazgirt 187867 Konutkuran YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
428 Muş Merkez 821809 Kızılağaç Cumhuriyet YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
429 Muş Merkez 732303 Konukbekler YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
430 Muş Varto 379446 Çaylar YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
431 Muş Varto 187975 Varto YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
432 Nevşehir Merkez 346922 And.Mes. ve ML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
433 Nevşehir Merkez 188263 TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.

S.NO İLİ İLÇESİ KURUM KODU EĞİTİM KURUMUNUN ADI TİPİ BAĞLI BULUNDUĞU GENEL MÜDÜRLÜK
434 Nevşehir Ürgüp 189028 And.Mes. ve ML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
435 Nevşehir Merkez 326641 H.Avni İncekara Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
436 Niğde Bor 300529 Akın Gönen Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
437 Niğde Merkez 308907 75. Yıl M.Güler And.Teks.Mes.Lis. A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
438 Niğde Merkez 189435 AKML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
439 Niğde Merkez 321890 Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
440 Niğde Merkez 263815 Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
441 Niğde Merkez 189447 TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
442 Ordu Fatsa 342637 Atatürk And.Denizcilik Mes.Lis. A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
443 Ordu Gölköy 761655 Kale 75. Yıl YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
444 Ordu Gülyalı 758235 Turnasuyu YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
445 Ordu Korgan 834567 Korgan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
446 Ordu Merkez 253238 Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
447 Ordu Merkez 191144 And.Mes. ve ML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
448 Ordu merkez 215917 TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
449 Ordu Mesudiye 330121 Mesudiye YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
450 Osmaniye Düziçi 300231 Düziçi ÇEAŞ Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
451 Osmaniye Merkez 886882 Anadolu Öğretmen Lisesi B Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
452 Rize Ardeşen 954024 Ardeşen Anadolu Öğretmen Lisesi C Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
453 Rize Merkez 193023 And.Kız mes.ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
454 Rize Merkez 869030 Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
455 Rize Merkez 193047 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
456 Rize Merkez 192999 Mimar Sinan İMKB And.ML, TL, EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
457 Sakarya Adapazarı 381633 Erenler Y.Çiloğlu And.Mes.ve Mes.Lis. A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
458 Sakarya Adapazarı 194100 KT, AKML, KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
459 Sakarya Akyazı 326557 Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
460 Sakarya Geyve 887133 Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
461 Sakarya Hendek 280518 Atike Hanım Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
462 Sakarya Karasu 950888 Atatürk Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
463 Sakarya Merkez 343822 Arifiye Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
464 Sakarya Merkez 868957 Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
465 Sakarya Merkez 955377 Yenikent Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
466 Samsun Çarşamba 195943 AKML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
467 Samsun Çarşamba 463830 Çakıralan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
468 Samsun Çarşamba 195955 TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
469 Samsun Merkez 195237 And.Mes. KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
470 Samsun Tekkeköy 351289 Gelemen YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
471 Samsun Vezirköprü 196613 Vezirköprü YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
472 Siirt Baykan 380054 Baykan Kız YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
473 Siirt Eruh 197189 Eruh YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
474 Siirt Kurtalan 814739 Gözpınar 75.Yıl İMKB YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
475 Siirt Merkez 954754 Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
476 Siirt Merkez 867893 KT,AM ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
477 Siirt Pervari 814727 Atatürk YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
478 Siirt Şirvan 197523 Şirvan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
479 Sinop Boyabat 864087 Cumhuriyet YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
480 Sinop Boyabat 300542 Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
481 Sinop Boyabat 761261 Yaşar Topçu YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
482 Sinop Dikmen 820255 Dikmen Cumhuriyet YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
483 Sinop Gerze 381202 And.Otel. Ve TML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
484 Sinop Gerze 317153 Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
485 Sinop Merkez 197692 ATL, AML, TL, EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
486 Sinop Merkez 818164 Bektaş Ağ Atatürk YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
487 Sinop Merkez 868443 Fen Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
488 Sinop Türkeli 818284 Gazi Mustafa Kemal YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
489 Sivas Hafik 199211 A.Yavuz YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
490 Sivas İmranlı 199260 A.Özden YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
491 Sivas Kangal 847538 Kangal YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
492 Sivas Merkez 953940 Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
493 Sivas Merkez 387510 Merkez Kız YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
494 Sivas Merkez 290402 Prof.Dr.Necati Erşen And. Öğretmen Lis. A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
495 Sivas Merkez 198600 Selçuk Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
496 Sivas Suşehri 280460 Kazım Ayan Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
497 Sivas Suşehri 395239 TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
498 Sivas Şarkışla 351336 S.Tuncer Çelikel YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
499 Sivas Ulaş 751174 Cumhuriyet YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
500 Ş.Urfa Harran 846594 Harran İMKB YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
501 Ş.Urfa Merkez 205711 AKML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
502 Ş.Urfa Merkez 308824 Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
503 Ş.Urfa Merkez 385631 And. Otel. Ve TML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
504 Ş.Urfa Merkez 750406 Mehmet Güneş Anadolu Öğretmen Lis. A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
505 Ş.Urfa Siverek 750801 75. Yıl YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
506 Ş.Urfa Siverek 215751 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü

S.NO İLİ İLÇESİ KURUM KODU EĞİTİM KURUMUNUN ADI TİPİ BAĞLI BULUNDUĞU GENEL MÜDÜRLÜK
507 Ş.Urfa Suruç 300625 Anadolu Lisesi C Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
508 Ş.Urfa Suruç 206334 Suruç YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
509 Ş.Urfa Viranşehir 215763 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
510 Ş.Urfa Viranşehir 206429 Viranşehir YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
511 Şırnak Beytüşşebab 236631 Şehit Yalçın Aydın YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
512 Şırnak Cizre 751162 Cizre YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
513 Şırnak Güçlükonak 828919 75. Yıl YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
514 Şırnak İdil 236584 İdil YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
515 Şırnak Merkez 385858 Merkez Kız YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
516 Şırnak Merkez 818713 Vali A.Arslan YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
517 Şırnak Silopi 834771 Silopi YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
518 Şırnak Şenoba 877095 Org.E.Başer YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
519 Tekirdağ Çorlu 349005 And.Mes. ve ML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
520 Tekirdağ Merkez 200242 ATL, AML, TL, EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
521 Tekirdağ Merkez 811269 Fen Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
522 Tekirdağ Merkez 887145 Kadriye Nazif Gölge And. Güz.San. Lis. C Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
523 Tokat Artova 201605 Artova YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
524 Tokat Erbaa 201750 AKML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
525 Tokat Merkez 201762 Merkez TML ve ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
526 Tokat Merkez 880322 Tokat Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
527 Tokat Niksar 865260 A.Nadide Başer YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
528 Tokat Turhal 950876 Şeker Anadolu Öğretmen Lisesi C Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
529 Tokat Yeşilyurt 881244 İMKB YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
530 Tokat Zile 202588 AKML ve KML B Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
531 Tokat Zile 264451 Dinçerler 75.Yıl Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
532 Trabzon Araklı 404719 Bereketli YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
533 Trabzon Of 204181 İHL ve And.İHL A Din Öğretimi Genel Md.
534 Trabzon Yomra 250893 Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
535 Tunceli Bulgurcular 205221 Bulgurcular YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
536 Tunceli Çemişgezek 213046 Çemişgezek YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
537 Tunceli Mazgirt 378715 Akpazar H.Ali Yücel YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
538 Tunceli Merkez 875096 Aktuluk YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
539 Tunceli Nazımiye 205282 Nazımiye YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
540 Tunceli Ovacık 205341 Ovacık YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
541 Tunceli Pülümür 205497 Pülümür YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
542 Uşak Eşme 317190 Şehit Cemalettin Avcı Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
543 Uşak Merkez 206621 Orhan Dengiz Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
544 Uşak Merkez 878566 S.Halil Yiğit Tic.ve And.TML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
545 Van Başkale 207663 Başkale YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
546 Van Çaldıran 760769 Çaldıran YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
547 Van Erciş 305246 75. Yıl Kız YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
548 Van Erciş 323541 Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
549 Van Erciş 207830 Erciş YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
550 Van Erciş 814585 Fevzi Çakmak YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
551 Van Gevaş 207937 Gevaş YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
552 Van Gevaş 816738 Güzelkonak YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
553 Van Gürpınar 335506 Gürpınar YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
554 Van Gürpınar 817294 Güzelsu İMKB YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
555 Van Merkez 950852 Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
556 Van Merkez 950839 Van Fen Lisesi C Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
557 Van Muradiye 343787 Alpaslan Anadolu Öğretmen Lisesi A Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
558 Van Muradiye 335388 Muradiye YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
559 Van Özalp 335459 Özalp YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
560 Van Saray 908926 Saray YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
561 Van Merkez 954036 Van Anadolu Öğretmen Lisesi C Öğretmen Yet.ve Eğt.Gn.Md.
562 Yalova Merkez 886032 Yalova Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
563 Yozgat Akdağmadeni 322141 75.Yıl Milli Piyango Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
564 Yozgat Çayıralan 352521 A.Tekke H.Yıldız YİBO A İlköğretim Genel Müdürlüğü
565 Yozgat Merkez 308861 AKML ve KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
566 Yozgat Merkez 300218 Şehitler Fen Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
567 Yozgat Merkez 208345 TML, ATML A Ticaret Turizm Öğrt.Gn.Md.
568 Yozgat Sorgun 317726 Anadolu Lisesi A Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
569 Zonguldak Alaplı 352641 Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
570 Zonguldak Çaycuma 281404 Oktay ve Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
571 Zonguldak Ereğli 866971 Erdemir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi B Ortaöğretim Genel Müdürlüğü
572 Zonguldak Ereğli 362740 İHL ve And.İHL B Din Öğretimi Genel Md.
573 Zonguldak Ereğli 210902 Krdz.Ereğli And.Mes. Ve ML. A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.
574 Zonguldak Kilimli 381621 AML, TL, EML A Erkek Teknik Öğretim Genel Md.
575 Zonguldak Merkez 210030 KT, AKML, KML A Kız Teknik Öğretim Gen.Md.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber