Kırmızı bültenle aranan DEAŞ'lı kadın terörist adliyeye sevk edildi

İçişleri Bakanlığı düzenlenen operasyonda kırmızı bültenle aranan ve başına 1,5 milyon lira ödül konulan DEAŞ canlı bombası Demet Taşar'ın yakalandığını duyurdu. Taşar adliyeye sevk edilirken görüntülendi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Ocak 2018 14:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kırmızı bültenle aranan DEAŞ'lı kadın terörist adliyeye sevk edildi

İçişleri Bakanlığı son 1 haftada yurt içinde aralarında terör arananlar mavi liste ve Interpol kırmızı bülten ile aranan DEAŞ terör örgütü mensubu Demet Taşar'ın da bulunduğu toplam 1 ölü, 21 sağ, 6 teslim 28 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

CANLI BOMBA LİSTESİNDEYDİ

Yakalanan Taşar, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan, ülke çapında terör ve istihbarat birimlerine gönderilen canlı bomba listesinde yer alıyordu. İntihar saldırıları hazırlığında oldukları belirtilen teröristlerin yakalanması için Milli İstihbarat Teşkilatı, emniyet ile jandarma timleri seferber olmuştu. Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı'nca hazırlanan canlı bomba albümünde 4'ü kadın 18 teröristin isimleri yer alıyordu. 81 İl Emniyeti'ne dağıtımı yapılan canlı bomba listesinde isimleri verilen üç kişinin akraba olduğu tahmin ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber