E'ye Ne Kadar Sadıksınız?

Haber Giriş : 27 Nisan 2007 20:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

E vitaminlerine olan sadakatiniz sayesinde kansere karşı çok güçlü bir yardımcınız olabilir.

Düzenli kullanılan E vitamini katkıları sayesinde, mesane kanseri riskinin çok azaldığı 1 milyona yakın kişi üzerinde yapılan bir çalışma ışığında ortaya çıkmıştır. Yapılan çalışmada E vitamini katıklarına sadık kalan ve 10 yılı aşkın bir süredir kullanan kişilerin, mesane kanseri nedeniyle ölümlerin en az sayıda olduğu grup içinde oldukları bulunmuştur.

RealAge Önerisi: Günlük olarak beslenme veya vitamin katkıları sayesinde, yeterli dozda alacağınız antioksidanlar sayesinde Gerçek Yaş'ınızı 6 yıla kadar gençleştirebilirsiniz.

E vitamini, antioksidan vitaminlerden biridir ve sizi hücre hasarlarına karşı korur. Hücre hasarlarına karşı korunmak, kansere karşı korunmanın en büyük adımlarından biridir. E vitamini, vücuttaki serbest radikalleri etkisiz hale getirir. Serbest radikaller fiziksel aktivite sonucunda vücutta oluşan yan maddelerdendir fakat hücreleri hasara uğratabilirler. C vitamini, E vitamini ve beta karoten gibi antioksidan vitaminler sayesinde hücre hasarına karşı önlem alabilirsiniz.

RealAge'in sizlere sunduğu en uygun doz günlük 400 IU E vitamini, 1.200 miligram C vitamini alımıdır. Günlük olarak tüketeceğiniz 4 veya 5 öğün meyve, sebze sayesinde beta karoten tüketimi dahil bu değerleri yakalayabilirsiniz

realage.com.tr

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber