Öğrencilerin fare zehiri içtiği iddia edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Nisan 2007 17:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Mersin'de fare zehiri içtikleri iddia edilen iki ilköğretim okulu öğrencisinden biri öldü, diğeri yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, İlköğretim okulu öğrencileri Koray Kebenç (16) ile M.A. (16), Akbelen Mahallesi'ndeki bir portakal bahçesine giderek fare zehri içtiler. İntihara teşebbüs eden öğrenciler daha sonra aynı mahallede okul arkadaşları H.T. (15) ile buluşarak, çevrede gezmeye başladı.

Bir süre sonra öğrencilerden Koray Kebenç, zehrin etkisini göstermesiyle fenalık geçirince olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ekiplerince Mersin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kebenç, kurtarılamadı.

M.A. ise hastanede yetkililere, olayı anlatırken, aniden titremeye başlayınca, tedavi altına alındı. M.A.'nın yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Hastanede, olayı anlatan H.T. ise iki arkadaşının fare zehri içerek intihar etmek istediklerini öne sürdü.

Arkadaşları ile yolda tesadüfen karşılaşarak, gezmeye başladıklarını söyleyen H.T, şöyle konuştu:

''Yanlarına giderek, (ne yapıyorsunuz) dedim. Bana (biraz dolaşalım) dediler. Gezerken Koray Kebenç, yığılıp kaldı. Ne olduğunu sorduğumda fare zehri içtiklerini söylediler. Nedenini tam olarak bilmiyorum. Ama daha önceden arkadaşlarım bana aileleriyle sorun yaşadıklarını anlatırdı.''

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber