Başbakan Yıldırım: Çiftçimiz ülke sevdalısıdır

Başbakan Binali Yıldırım, "Çiftçimizin köylümüzün hep yanında olduk. Çiftçiye verilen destekleri tam 7 kat arttırdık" dedi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Şubat 2018 15:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakan Yıldırım: Çiftçimiz ülke sevdalısıdır

Başbakan Yıldırım konuşmasında şunları söyledi:

Memleket kokan ellerinizle topraklarımızın bereketine bereket katıyorsunuz. Hain saldırılara karşı canınızı da, malınızı da feda etmekten geri çekinmediniz.

Kahramankazanlı kardeşlerim, 15 Temmuz'da destan yazdılar. Uçaklar kalkmasın diye yetişmiş tarlalarını yaktılar. Anadolu çiftçisi ülke sevdalısıdır yiğittir, cömerttir. Bizim köylümüzün, çiftçimizin sofrası, birlik ve dirlik sofrasıdır. Allah hepinizden razı olsun.

Bir köyde hangi kapıyı çalsanız sizi baş tacı yapar. Yemez yedirir. Hane halkından biri olarak görülür ve hemen sofraya davet edilir. Allah ne verdiyse paylaşılır. Köylerimizin içme sularını temin ettik. Yolu olmayan köy kalmasın dedik. Köylerimizin bir çoğunda internet bile var.

ÇİFTÇİYE VERİLEN DESTEK 7 KAT ARTTI

Çiftçimizin köylümüzün hep yanında olduk. Çiftçiye verilen destekleri tam 7 kat arttırdık. Tarım arazilerini beton dikerek değil fidan dikerek bakacağız. Kadın çiftçilerimize özel destek vermeye devam edeceğiz. Tarım ve hayvancılık Türkiye'nin vazgeçilmezidir. Hükümet tarıma hak ettiği önemi vermektedir. Toprağımızı koruyacağız.

Çiftçinin alın terine sahip çıkmak en temel görevimiz. Emeklerin zayi olmasına asla izin vermeyeceğiz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber