Harçlığını gönderecekti, şehit olduğunu öğrendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mayıs 2007 21:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzzet Yıldırım, terhisine 1 hafta kalan kardeşine harçlık göndermek için gittiği Kağızman'da kendisinin şehit olduğu haberini aldığını söyledi.

Şırnak'ta teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Servet Yıldırım'ın ağabeyi İzzet Yıldırım, terhisine 1 hafta kalan kardeşine harçlık göndermek için gittiği Kağızman'da kendisinin şehit olduğu haberini aldığını söyledi.

Şırnak Çakırsöğüt Komando Tugayı'nda vatani görevini sürdüren ve terhisine 1 hafta kalan er Servet Yıldırım (22), Bestler Dereler mevkiinde teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olmuştu.

Şehit erin naaşı, bugün akşam saatlerinde memleketi Kars'ın Kağızman ilçesine getirildi. 1986/1 tertip Servet Yıldırım'ın şehit olduğu haberi, köyü Çukurayva'da yakınlarını yasa boğdu. Haber üzerine köylüler, Yıldırım ailesinin evine başsağlığı için akın etti. 6'sı erkek 10 çocuk sahibi olan ve 2 oğlu Selahattin Yıldırım ve İzzet Yıldırım terhis olduktan sonra diğer 2 oğlunu askere gönderen Fahrettin Yıldırım, oğlunun mevziden geri döneceği sırada çıktıkları bir tepede karşılaştıkları teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit düştüğünü öğrendiğini söyledi. "Vatan sağolsun" diyen Fahrettin Yıldırım, "Devletimiz, milletimiz sağolsun. Bu toplumun başı sağolsun. Vatan uğrunda şehit düşmüştür. Bir diyeceğimiz yoktur" diye konuştu.

Ağabey İzzet Yıldırım da, terhisine 1 hafta kalan kardeşine harçlık göndermek için gittiği Kağızman'da kendisinin şehit olduğu haberini aldığını söyledi. Yıldırım, "Devletimizin, milletimizin, hepimizin başı sağolsun. Acı, hepimizin acısıdır. 2 kardeşim de askerdeydi" dedi.

Şehit er Servet Yıldırım'ın naaşı, yarın Kağızman ilçesinde düzenlenecek tören ve Feyzullahbey Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Çukurayva köyünde toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber