Şaka değil gerçek

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 08 Mayıs 2007 06:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uyuşturucu tacirlerinin cesareti 'bu kadar da olmaz' dedirtiyor. İstanbul'un göbeğinde, Rumeli Hisarı'nın surlarında pet bardaklara dişi hintkeneviri ektiler

Geçtiğimiz günlerde Kadıköy meydanında yaşanan olayın bir benzeri bu kez Sarıyer'deki Rumeli Hisarı'nda ortaya çıkarıldı. Muhteşem konserlerle adını duyuran tarihi Rumeli Hisarı, adeta uyuşturucu tacirlerinin üretim merkezi haline geldi. Hisar'da 32 adet pet bardağa fidelenmiş dişi hintkeneviri bulundu. Hisarı gezmeye gelen bir vatandaş tarafından farkedilen fidelerin, hisarın en yüksek surlarının arasına gizlendiği ortaya çıktı.

32 BARDAĞA EKMİŞLER

Dün ortaya çıkarılan olayda, hisarı gezmeye gelen bir vatandaş, kaülenin en yüksek tepelerinde pet bardaklara fidelenmiş otlar gördü. Durumdan şüphelenen kişi, içlerinden birini alarak Rumeli Hisarı'nın güvenlik görevlilerine götürdü. Olay hemen polise haber verildi. Yapılan incelemede, 32 adet pet bardağa ekilmiş esrarengiz otun, uyuşturucu yapımında kullanılan dişi hintkeneviri olduğu ortaya çıktı. Olay yerinde geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, zehir tacirlerinin bulunabilmesi için pet bardaklarda parmak izi aradı. Hisarda kenevir yetiştirenleri bulmak için operasyon başlatan polis, bu kapsamda güvenlik görevlilerinin de ifadelerine başvurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber