Bunlar nasıl öğrenci

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 10 Mayıs 2007 07:07, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Bolu'da, 19 Mayıs provalarında kavga eden iki kız öğrenciden biri, diğerini jiletledi Çanakkale'de, üniversitede uyuşturucu satttığı iddia edilen bir öğrenci yakalandı

Türkiye'nin geleceğini emanet ettiğimiz gençlere bir şeyler oluyor. İşte dün ajanslara düşen 2 olay: Bolu'da, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı provalarına katılmak üzere Atatürk Stadyumu'na gelen Atatürk Lisesi 1. sınıf öğrencisi E.İ. (15) ile Kız Meslek Lisesi 1. sınıf öğrencisi G.A. (14), henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Çıkan kavgada, G.A. jiletle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Polisin müdahale ettiği olayda, her iki öğrenci önce tedavi için Refika Baysal Toplum Sağlık Merkezi'ne, ardından da Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürüldü. E.İ'nin, G.A'nın iki gün önce kendisine küfür ettiğini, provalarda da aynı şekilde küfür etmeye davam ettiğini, bu nedenle kavga çıktığını söylediği öğrenildi.

ÜNİVERSİTEDE UYUŞTURUCU

Çanakkale'de ise bir ihbarı değerlendiren Merkez Jandarma Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, ÇOMÜ Meslek Yüksek Okulu öğrencisi H.H'yi (20) takibe aldı. Ekipler, okulun bulunduğu Terzioğlu Yerleşkesi'nde uyuşturucu hap ve esrar sattığı iddia edilen öğrenciyi gözaltına aldı. H.H.'nin evinde yapılan aramada ise 42 uyuşturucu nitelikte hap ile bir miktar toz ve kubar esrar ele geçirildi. Zanlı, sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber