Cepte numara taşıma yaza tamam

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 10 Mayıs 2007 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CEPTE numara taşınabilirliğinin bu yıl içinde hayata geçirilmesi bekleniyor. Vodafone ve Arçelik arasında yapılan işbirliği toplantısında konuşan Vodafone Üst Yöneticisi (CEO) Attila Vitai ?Beklentim yaz sonunda bunun gerçekleşeceği yönünde' dedi. Vitai, numara taşınabilirliği konusunda bir şirket hariç bütün tarafların çok istekli olduğunu kaydetti.

AVEA DA HAZIR

NUMARA taşınabilirliğinin piyasaya yeni girişleri sağlayabileceğini söyleyen Attila Vitai ?Oyuncuların çoğu ile anlaşma içindeyiz' dedi. Bu arada Avea Genel Müdür Yardımcısı Jamal Fakory da bir açıklama yaparak numara taşıma konusunu 2007 yılında hayata geçireceklerini söyledi.

ARÇELİK FATURALI HAT SATACAK

ARÇELİK ve Beko bayiilerinde bundan böyle Vodafone faturalı hat ve sanal kontör ürünleri satışa sunulacak. Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik Genel Müdürü Aka Gündüz Özdemir mağazalarda kurulacak corner'lerde ilk etapta faturalı hat ve sanal kontörlerin satışa sunulacağını söyledi. Özdemir, yıl sonuna küdür 600 noktada satış hedeflediklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber