Polise konut müjdesi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2007 15:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı arasında bin 130 konutun yapımı için bir protokol imzalandı.

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ve TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar katılımıyla, bin 130 konutu kapsayan 4. ek protokol imzalanması nedeniyle Dikmen Polisevi'nde bir tören düzenlendi. Törenden bir konuşma yapan Emniyet Genel Müdür Köksal, 10 bine yakın konutu, TOKİ'nin yapılan protokollerle önümüzdeki günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü'ne teslim edeceğini belirterek "Çok kısa bir süre içinde emniyet teşkilatı senelerce kavuşamadığı lojman ve konuta kavuşmuş durumda. Zor şartlarda çalışan polislerimize bir güvence, bir rahatlama ve görevlerini daha iyi yapabilmelerini sağlayan bir katkıdır. bu katkı unutulmaz bir katkıdır" dedi.

TOKİ Başkanı Bayraktar ise özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgesinde çalışan emniyet mensuplarının çok zor şartlarda görev yaptığını hatırlatarak burada lojman olmadan görev yapamayacaklarının anlaşıldığını söyledi. Bu kapsamda yapılan konutların polis ve askerlere tahsis edilmesi konusunda Başbakan Erdoğan'ın kendisine hem sözlü hem de yazılı talimat verdiğini kaydeden Bayraktar, "Bugün 4. protokolü protokolümüzü yapıyoruz. Bugün geldiğimiz rakam yaklaşık 9 bin konuttur" dedi. Polislerin çok zor şartlarda çalıştıklarını bildiklerini belirten Bayraktar, "Evsiz polisler kaymayıncaya kadar bu hizmetimiz devam edecektir" diye konuştu. Yapılan konuşmanın ardından Köksal ve Bayraktar tarafından protokol imzalandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber