Bel fıtığı ameliyatı öldürdü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2007 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da bel fıtığı ameliyatının ardından iç kanama geçirerek hayatını kaybeden 14 yıllık polis memuru Nurdoğan Aslanyürek, memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

Bir süredir bel fıtığı rahatsızlığı bulunan Gazi Karakolu'nda görevli 38 yaşındaki polis memuru Nurdoğan Aslanyürek, arkadaşlarının tavsiyesi üzerine Mecidiyeköy'deki özel bir hastaneye giderek, ameliyat için randevu aldı. Önceki gün hastaneye gelen Aslanyürek, ameliyata alındı. Doktor E.G. tarafından ameliyat edilen Aslanyürek, operasyonun ardından servise alındı. Narkozun etkisinin geçmesiyle kendine gelen Aslanyürek, eşi Ayşegül Aslanyürek'e "Galiba yanlış bir müdahale yaptılar. Sol bacağımı hissetmiyorum" dedi. Bir süre sonra da karnında şişme ve ayaklarında morarma başladı. Bunun üzerine doktorlar sol bacakta damar tıkanması olabileceği şüphesiyle Aslanyürek'in Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmesine karar verdi. Burada yapılan muayenede ise, rahatsızlığın damarın hasar görmesi nedeniyle oluşan iç kanamadan kaynaklandığı tespit edildi. Tekrar ameliyata alınan ve iç organlarında kan toplanması olduğu görülen Aslanyürek, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis memuru Aslanyürek'in cenazesi, dün akşam saatlerinde Kahramanmaraş'a getirilerek, Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aslanyürek'in cenazesi, öğle namazına müteakip Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Adil Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Aslanyürek'in cenazesine; Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek ile meslektaşları ve akrabaları katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber