'Hasta Fenerliye' ilaç gibi marş

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2007 19:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beyin Cerrahı Dr. Hayati Atabey, Fenerbahçe için sözü ve müziği kendisine ait olan bir marş hazırladı.

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Beyin Cerrahı Dr. Hayati Atabey, Fenerbahçe için sözü ve müziği kendisine ait olan bir marş hazırladı. 'Markası Belli' isimli marşı Dr. Hayati Atabey, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Bölümü'nde görevli doktorlardan İlker Özhan, Hakan Korkmaz, Volkan Zincircioğlu ve Engin Çiftçi ile birlikte seslendirdi.

Daha önce de sözü ve müziği kendisine ait olan birçok parçaya imza atan Beyin Cerrahı Dr. Hayati Atabey, şampiyonluğun ardından Fenerbahçe için hazırladığı marşın daha önce de İzimr Fenerbahçeliler Derneği tarafından '100. Yılda 100 Bin Organ Bağışı' kampanyasında kullanıldığını belirtti. Servislerinde görevli olan 11 beyin cerrahı asistanından 9 tanesinin Fenerbahçeli olduğunu ifade eden Dr. Atabey, "Arkadaşlar benim müzikle uğraştığımı bildikleri için 100. yılda bir marş hazırlamamı istediler. Bence güzel de oldu. Umarım taraftarlar da beğenir ve her yerde bu marş çalınır" dedi.

Cerrahların hep bir ağızdan seslendirdikleri 'Markası Belli' isimli marşın sözleri ise şöyle:

"Sarı lacivert, gel de tarif et / Markası belli Fenerbahçe / Sen benim canımsın / Akan gözyaşımsın / Çocukluk aşkımsın / Ölürüm sana / Sen sarı kanaryam / Üzmek seni haram / Yüz yıllık aşkımsın / Ölürüm sana / Yüz senedir devam eder efsane / Yılmaz, yıkılmaz Fenerbahçe."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber