Cumhurbaşkanı Erdoğan: Randevu istediler vermedim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin parlamenter sisteme dönüş söylemine ilişkin "Millet o defteri kapattı. Artık bir parlamenter demokrasi diye bir şey söz konusu değil." dedi. Erdoğan UBER'e dair ise, "O organizasyonun başındaki, benden randevu istedi, vermedim." ifadesini kullandı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Haziran 2018 22:31, Son Güncelleme : 20 Haziran 2018 22:43
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Randevu istediler vermedim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seçim Özel Radyo Programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, "(16 yıl önce Türkiye neredeydi?) diye baktığımız zaman, bir defa eğitimde adeta yok denilebilecek bir konumdaydık, 70-80-100 öğrencili sınıflar, derslik sayısı az, sağlıkta zaten büyük bir felaket... Sayın Kılıçdaroğlu'nun SSK'nın başında olduğu dönemler, ayrı bir felaketti. Galoşları tekrar satan SSK hastaneleri vardı." dedi.

"Türkiye 79 senede özellikle eğitimde neredeydi, nereye geldi." diyen Erdoğan, "Eğitim olmazsa olmazımızdır, eğitimli bir nesil çok çok önemli. 75 üniversite vardı ama şimdi 205 üniversitemiz var." ifadelerini kullandı.

UBER AÇIKLAMASI

Erdoğan UBER'e ilişkin, "O organizasyonun başındaki, benden randevu istedi, vermedim." ifadesini kullandı.

"İFADELERİ TUTMUYOR"

Muharrem İnce ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifadelerinin birbirini tutmadığını söyleyen Erdoğan şöyle konuştu:

"Biz 85 koli belge göndermişiz, Bay Muharrem ne diyor? 'Onlar gazete kupürü' diyor. Halbuki iddianameler ortada..Ne diyor Bay Kemal? 'Müracaatını (Demirtaş) yaptı YSK'ya, YSK ona müsaade etti.' Tamam müsaade etmiş de olabilir, yani YSK'nın bu noktada her verdiği kararın doğru olduğunu iddia edebilir miyiz? Bir de vicdan var."

Erdoğan, İnce'ye yönelik "Dershane işletemeyen bir adamın devlet yönetiminden anlaması mümkün değil. Bu adam dershane işletememiş, çalıştırdığı personelinin sigorta ücretlerini ödemediği için hepsi ah vah ile oradan ayrılmışlar." eleştirisinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber