Bursa'da işçileri taşıyan kamyonet devrildi: 2 ölü, 37 yaralı

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Suriyeli işçileri taşıyan kamyonet şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi öldü, 37 kişi yaralandı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Haziran 2018 14:17, Son Güncelleme : 25 Haziran 2018 14:21
Bursa'da işçileri taşıyan kamyonet devrildi: 2 ölü, 37 yaralı

Kaza, Yenişehir-İnegöl yolu 7'inci kilometresinde sabah saatlerinde meydana geldi. Suriye uyruklu işçleri fasulye tarlasında çalışmaya götüren Sinan Aslanalp kontrolündeki 16 ABJ 793 plakalı kamyonet bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı.

Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, 37 kişinin de yaralandığı, bazı yaralıların hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Yaralılar, Yenişehir Devlet Hastanesi ve İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde Suriyeli tarım işçilerini taşıyan kamyonetin şarampole yuvarlandığı kazada yaşamını yitiren 2 kişinin isimleri belirlenirken, ilk belirlemelere göre 29 olan yaralı sayısının 37 olduğu belirtildi.

Kazada, Badie Muhammed (40) olay yerinde, Gül Abdu (17) ise kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan 37 kişiden 4'ünün durumunun ağır olduğu, Yenişehir ve İnegöl devlet hastaneleri ile Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

50 LİRA YEVMİYE ALIYORLARDI

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, 2 kişinin öldüğü, 37 kişinin yaralandığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor. Şarampole yuvarlanan kamyonetteki Suriyeli işçilerin 3 aydır Yenişehir'de kiraladıkları ucuz evlerde kaldıkları, günlük 50 TL yevmiye ile tarla ve bahçelere çalışmaya gittikleri öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber