Konutta ilginç kapmanyalar: Komşu garantili ev satmaya başladılar

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 24 Mayıs 2007 10:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Birbirinden ilginç kampanya ve hizmetlere imza atan gayrimenkul şirketleri, şimdi de "ev alma komşu al" atasözünü gerçeğe dönüştürüyor.

Türkiye'de Japon esintileri taşıyan ilk konut projelerinden birini hayata geçiren Güneri İnşaat, Bahçelievler'de yaptığı İkebana Evleri'nden konut almak isteyenlere sadece ev satmıyor, müşterilerine kendine uygun kişilerle komşu olma fırsatını da sunuyor.

SADECE DAİRE SATMIYORUZ

İkebana Evleri Pazarlama ve Satış Müdürü Tuba Elmas, müşterileriyle yaptıkları yüz yüze görüşme neticesinde, ortaya çıkan profilleri göz önünde bulundurularak daire satışı yaptıklarını belirtiyor. "İnsanlar sadece bir ev seçmiyorlar. Aynı zamanda bir hayatı da seçiyorlar" diye konuşan Elmas, "Onların yeni hayat seçimlerinde, yaşayacakları ev kadar komşuları da önemli. Ev alma komşu al atasözünden hareket ediyoruz ve satışlarımızda sadece daire satmayı hedeflemiyoruz" yorumunu yapıyor.

Elmas şöyle konuşuyor: "Hem ev alın hem de komşu düşüncesiyle hareket ediyoruz. Birbiriyle komşuluk edecek kişilerin bir arada olmasına özen gösteriyoruz. Daire almaya gelen müşterilerimize; satın alacakları dairenin bulunduğu katta ve bloktaki komşularının kimler olduğunu söylüyoruz. Alınacak ev kadar kimlerle komşu olacağınız da çok önemli. O nedenle İkebana satış ofislerine ev almaya gelen kişilerle, müşteri temsilcilerimiz yaptıkları birebir görüşme sonrasında, onlar için en uygun dairelerin bulunduğu bloklara yönlendiriyorlar."

6 AY ERKEN TESLİM

İkebana Evleri'nin satışında, ev satışı kadar gelecekte sakinlerinin bir birleriyle huzurlu bir ortamda yaşamalarının da önemine dikkat çeken Tuba Elmas, İkebana Evleri Projesi'nde dairelerin teslim tarihini Kasım 2008'den, Haziran 2008'e çektiklerini de belirtti. Kentli insanların özlem duyduğu doğayı şehrin merkezinde gerçekleştirdiklerini söyleyen Tuba Elmas, beş katlı ve sekiz bloktan oluşan İkebana Evleri'nin Bahçelievler'in ulaşım altyapısı tümüyle çözülmüş bir bölgesinde, E-5 ve TEM'in yanı başında, Atatürk Havaalanına ise sadece beş dakikalık mesafede olduğunu söyledi.

Son dönemde konut talebini kendi bünyelerine çekmek için birbirinden ilginç kampanya ve hizmetlere imza atan gayrimenkul şirketleri, şimdi de "ev alma komşu al" atasözünü gerçeğe dönüştürüyor. Güneri İnşaat, Bahçelievler'de yapımına başladığı İkebana projesinden daire almak isteyen müşterilerine, komşularının kimler olacağını söyleyip, profillerine uygun kişilerle komşu olmalarını sağlıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber