Adaylara 'takım elbise' promosyonu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2007 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşan seçimler öncesinde ünlü mağazalar, milletvekili aday adaylarının ilgisini çekmek için ilginç promosyonlara başvurmaya başladı.

Türkiye'nin önde gelen mağazaları, aday adayları için 'takım elbise' promosyonu başlattı. Ekranlarda boy gösteren aday adaylarını giydirmek için sıraya giren mağazalar, hediye çekleriyle müşteri çekmeye çalışıyor. 22 Temmuz'da yapılacak seçimler öncesinde Ankara'daki siyasi parti genel merkezlerini dolduran aday adayları, ünlü mağazalar tarafından da yakın markaja alındı. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte şimdiden ekranlarda boy göstermeye başlayan aday adaylarını seçime hazırlamak için ünlü mağazalar da harekete geçti.

Aday adaylarının kıyafet seçimiyle yakından ilgilenen mağazalar, müşteri çekmek için ilginç yöntemlere başvuruyor. Milletvekili aday adaylarına özel hediye çeki hazırlayan mağazalar, üzerinde TBMM'nin resminin bulunduğu zarflardaki çekleri adaylara dağıtmaya başladı. 'Saygıdeğer milletvekili aday adayımız seçim kampanyanızda bizim mağazımızın şıklığı ile girin' yazısının yer aldığı 50 YTL değerindeki hediye çekleri, 250 YTL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak. Aday adayları, mağazaların promosyonundan 10 Haziran 2007 tarihine kadar yararlanabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber