İzinli asker, uyuyan eşini öldürüp intihar etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2007 20:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Ödemiş ilçesinde izinli olarak ailesinin yanına gelen bir asker, eşini uyurken silahla öldürdükten sonra silahı şakağına dayayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Adana'nın Ceyhan ilçesinde vatani görevini yapan ve memleketi olan Ödemiş'in Mescitli köyüne izne gelen 4 aylık asker Selçuk Kaya, akşam eşi Bahar ile yemek yedikten sonra uykuya daldı. Gece yarısı kalkarak uyumakta olan eşini tabancayla vurarak öldüren Selçuk Kaya, daha sonra tabancayı kendi şakağına dayayarak intihar etti.

Oğlu iznini tamamlayıp tam birliğine dönecek iken gelini Baharı öldürmesinin ona olan sevgisinden olduğunu söyleyen Yılmaz Kaya, "Oğlum nasıl böyle bir şey yaptı hala inanamıyorum. Selçuk, Baharı deliler gibi seviyordu. Hatta sevgisinden görev yaptığı Adana'ya bile zor gideceğini belirtiyordu. Gece silah sesleriyle uyandık. Cesetleri görünce şok olduk" dedi.

Selçuk Kaya'nın aynı köylerindeki Hüseyin Kaşık isimli kişinin oğlunun sünnet merasimine katılarak eşi Bahar ile dans ettiği de ortaya çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber