Köy muhtarı kokain sattığı iddiasıyla tutuklandı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 29 Mayıs 2007 11:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı'nda kokain satıcılarına yönelik düzenlenen 'Göksu' operasyonu kapsamında aranan köy muhtarı yakalanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 5 Mayıs'ta kokain satıcılarına yönelik düzenlediği ve 'Göksu' adını verdiği operasyon kapsamında kokain sattığı ve satışına aracılık ettiği iddiasıyla aranan Acıelma Köyü Muhtarı F.S. polis tarafından yakalandı. Yakalanan köy muhtarı emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

5 Mayıs'ta düzenlenen operasyonda polis tarafından 2 ay süreyle yapılan istihbari ve teknik çalışmada bir şebekenin yurt dışından gelen kokaini İstanbul'dan Adapazarı'na getirerek burada içici tabir edilen şahıslara pazarladıkları, haksız menfaat temin ettikleri ve gençleri uyuşturucu batağına sürükledikleri tespit edilmişti. Şebeke üyelerinin Adapazarı'nda Adnan Menderes Caddesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde buluşarak uyuşturucu alış verişi yaptıkları sırada düzenlenen operasyonda 1'i kadın 6 kişi yakalanmıştı. Şebeke üyeleri ile birlikte 53 gram kokain, 14 gram esrar maddesi, 9 adet mermi, 1 adet sahte sürücü belgesi ile uyuşturucu satışından elde edilen 2 bin 370 YTL, bin 900 Dolar ve 50 avro ele geçirilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber