AKP'de, karısını aldatanlar ve dövenler liste dışı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 05 Haziran 2007 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP'de özel yaşamları nedeniyle gündeme gelen ve eleştirilere maruz kalan dört milletvekili, bugün açıklanan milletvekili aday listelerinde yer almadı.

Kamuoyunda ?Emine Hanım Kriterleri? olarak bilinen, özel hayatları ile gündeme gelen Konya Milletvekili Halil Ürün, Gümüşhane milletvekili Sabri Varan, İstanbul Milletvekili İbrahim Özal ve Trabzon Milletvekili Aydın Dumanoğlu partilerinin genel seçimler için açıklanan milletvekili aday listelerine konmadı.

Halil Ürün'ün 30 yıllık eşi Esma Ürün, eşinin kendisini dövdüğü dövdüğü iddiasıyla karakola şikayetçi olmuş, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Esma Ürün'e dayak atan Halil Ürün'ün dokunulmazlığının kalkması için fezleke düzenlemişti.

Sabri Varan, 17 yıllık eşi Nuriye Varan'ı boşayıp milletvekili arkadaşı Seracettin Karayağız'ın TBMM'deki sekreteriyle evlenmesiyle gündeme oturmuştu.

İbrahim Özal, asistanıyla imam nikahı kıymasıyla, Dumanoğlu da yasal eşi Sevil Dumanoğlu'nun, imam nikahlı ikinci eşinden gayrimeşru çocuk sahibi olduğuna ilişkin şikayetiyle gündeme gelmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber