AKP milletvekili Recep Yıldırım bakan gibi karşılandı

Haber Giriş : 08 Haziran 2007 15:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Sakarya Milletvekili ve 5. sıra milletvekili adayı Recep Yıldırım, kendisi için hangi sıradan aday gösterildiğinin önemli olmadığını söyleyerek, "Ben Başbakanın talimatıyla Sakarya milletvekillerine ağabeylik yaptım. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğim" dedi.

Ankara'dan Sakarya'ya gelen Recep Yıldırım, Hendek ilçesinde kalabalık bir partili grubu tarafından turnikelerde karşılandı. Hendek İlçe Teşkilatını ziyaret eden Yıldırım, yaptığı konuşmada, "Benim için birinci ya da beşinci sırada olmak çok önemli değil. Ben milletvekillerine bugüne kadar ağabeylik yaptım, bundan sonra da yapmaya devam edeceğim. Geçen seçimlerde Sakarya'da gösterdiğimiz başarıyı 22 Temmuz'da da göstereceğiz. Yine 6-0 yapacağız. Bizim alnımız ak. Ne söz vermişsek yerine getirdik" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki tavrı nedeniyle CHP'ye yüklenen Recep Yıldırım, şöyle konuştu: "İsminde halk kelimesi geçen bir parti halka muhalefet ediyor. Cumhurbaşkanını halk seçmesin diyorlar. Halk seçerse terör artar kargaşa olur diyorlar. Böyle söyleyerek, halka muhalefet yapıyorlar. Anayasa Mahkemesi'ne giderek Cumhurbaşkanı'nı seçtirmeyiz diyorlar. Cumhurbaşkanı'nı hükümet seçemez, halk seçemez, peki kim seçecek? O zaman Anayasa'ya Cumhurbaşkanı'nı yalnızca CHP seçer diye bir madde ekleyelim. Yeter söz milletindir."

Recep Yıldırım daha sonra Akyazı ve Karapürçek İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek burada partililerle bir araya geldi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber