Tuna'dan Gökçek'e... Rakamlar ortada

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'dan Melih Gökçek'e hafriyat gelirleri cevabı... Rakamlar ortada

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Ekim 2018 13:08, Son Güncelleme : 04 Ekim 2018 17:13
Tuna'dan Gökçek'e... Rakamlar ortada

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, A Haber TV'ye röportaj vermişti. Başkan Tuna, belediyenin hafriyat gelirinin aylık 30 bin Türk Lirası iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TL'ye çıktığını duyurmuştu.

Tuna'nın sözlerine Gökçek sosyal medya hesabından cevap vermişt.

"GAZETECİ SORDU BEN DE YANIT VERDİM"

Melih Gökçek'in açıklamalarının ardından Mustafa Tuna, Sonsöz gazetesine konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna İmrahor Vadisi'nde yapılacak Kanal Ankara Projesinin tamamlandığını vurgulayarak, "İller Bankası'na yeni bir proje sunduk ve uluslararası kredi temini almak için başvurumuzu yaptık. Sonucu takip ediyoruz. Kredi açılınca ya da bu parayı temin ettiğimiz zaman ihaleyi yapacağız" dedi.

Melih Gökçek dönemindeki hafriyat ihalesi konusunda polemiğe girmek istemediğini vurgulayan Başkan Tuna, "Gazeteci sordu ben de yanıt verdim. Rakamlar ortada Melih Başkan ile hiçbir tartışmaya girmemek için konuyu noktalıyorum" diye konuştu.

Kanal Ankara projesi de dahil olmak üzere karşılığında parası bulunmayan hiçbir işi ihale etmemeye özen gösterdiğini belirten Mustafa Tuna, "Bu proje ile ilgili olarak herkes bir şey söylüyor. Haydi, gelsinler projeyi onlara devredeyim, onlar söyledikleri paraları kazansınlar hatta yüzde 25'de kar vereyim" açıklamasında bulundu.

"Parası hazır projeleri ihale ederek hem işlerin zamanında yapılmasını sağlıyoruz hem de yüklenicileri mağdur etmemiş oluyoruz" diyen Başkan Mustafa Tuna İmrahor vadisindeki Mühye, Karataş ve Yakupabdal mahallerinde imar planı çalışmalarının da sürdüğünü vurguladı.

Ankara Büyükşehirde, hafriyat geliri 500 kat arttı Hafriyat paraları oğul Gökçek'in kulübüne gitmiş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber