Şehit iki askerin naaşları memleketlerine getirildi

Şehit Uzman Çavuş Neşet Gök'ün naaşı memleketi Eskişehir'e getirildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Ekim 2018 22:55, Son Güncelleme : 04 Ekim 2018 23:00
Şehit iki askerin naaşları memleketlerine getirildi

Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Neşet Gök'ün cenazesi Eskişehir'e getirildi.

Muharip Hava Kuvveti Komutanlığına askeri uçakla getirilen 25 yaşındaki şehit Gök'ün Türk bayrağına sarılı naaşı, askeri törenle karşılandı.

Karşılama törenine, Vali Özdemir Çakacak, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Atilla Gülan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, vali yardımcıları, askeri erkan, şehit Gök'ün ailesi ve yakınları katıldı.

Şehit Gök'ün naaşı, yarın Reşadiye Camisi'nde cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Kanlıpınar Şehitliği'ne defnedilecek.


Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Ali Hekim'in naaşı Isparta'ya getirildi.

Askeri uçakla Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'na getirilen cenazeyi, şehidin annesi Ayşe, babası Hasan Hekim ve yakınları ile Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanı Piyade Albay Bilgin Çetinbağ, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan, AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun ve vatandaşlar karşıladı.

Şehit Hekim'in Türk bayrağına sarılı naaşı, daha sonra cenaze aracına konularak Isparta Şehir Hastanesi morguna götürüldü. Burada şehit için dua edildi.

Hekim'in 5 ay önce evlendiği, bir ay önce düğün yaptığı ve eşiyle Batman'da yaşadığı öğrenildi.

Şehidin cenazesinin, yarın cuma namazı sonrasında düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmesi planlanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber