YouTube'daki klibin kadar oy iste...

Kaynak : Radikal
Haber Giriş : 09 Haziran 2007 09:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANKARA - Dünyanın sesini duyurma platformu YouTube, oy için seçmene seslenen milletvekili adaylarının klipleriyle doldu.

AKP'nin Eskişehir 4'üncü sıradan adayı Ayşe Fert Dökmeci, sesini duyurmak için YouTube'u seçenlerden. Beş dakikalık video klipte, "Dün bitti, bugün sevda günü. Ak ak ak gönlüme ak. Aşkla dolsun memleketim" sözlerinin geçtiği bir şarkıya yer veriliyor. Sitede Dökmeci'nin AKP'li bakanlarla çekilmiş fotoğraflarını içeren bir başka video da var. AKP'nin Tokat 4. sıra adayı gösterdiği Hüseyin Gülsün'ün klibi, profesyonel elinden çıkma. Tokat'tan görüntülere yer verilen klipte, Gülsün'ün yanı sıra 'Beraber yürüdük biz bu yollarda' şarkısını okuyan Başbakan Erdoğan' görüntüleri de var.

CHP listesinde Mersin 12. sıra adayı Avukat Süha Özen, arkasına aldığı Mersin manzarası önünde, seçmenlerine 68 kuşağından geldiğini özellikle vurguluyor.

CHP'nin Sinop 2'nci sıradan adayı Hüseyin Keskin ise adaylıkla ilgili duygularını paylaştığı videosunda, seçildiği takdirde tüm Sinopluları kucaklayacağını belirtiyor.

MHP'nin listesinde Sinop 3. sıra adayı Zafer Elkovan, tanıtım filminde, "Ya ayağa kalkacağız, ya ötekilerin marabası olacağız" diyerek, hemşerilerini birlik olmaya çağırıyor. MHP Çorum 5. sıra adayı Mustafa Aydın Çevik klibinde iktidarı eleştiriyor, Alparslan Türkeş'le çekilmiş fotoğraflarına yer veriyor. Adana'dan bağımsız aday Abdurrahman Boztaş'ın klibi çok renkli. Arka fondan 'Biz fırıldak değiliz' sesleri eşliğinde, tekerlekli bir sandalyede 360 derece dönen Boztaş, güvenilirlik sözü veriyor.

Bu da adaya karşı klip

Sitede aleyhte klipler de var. CHP'nin Zonguldak 4. sıra adayı hakem Cem Papila için Beşiktaşlılar karşı propaganda klibi hazırlamış.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber