Cep telefonuna reklam kabul et, para kazan

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 10 Haziran 2007 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnternet ve mobil platformda sıra dışı iş fikirlerine yatırım yapmak üzere, Teknoloji Holding bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan Embrio, ilk projesi Süper Teklif'i DataProfil bünyesinde hayata geçirdi.

Embrio'nun web sitesine yapılan 700'e yakın proje başvuru arasından seçilen ve tanıtım mesajları yayınlayan pazarlama platformu "Süper Teklif", üyelerine gördükleri her reklam ya da anketten de para kazandıracak.

İZİNLİ PAZARLAMA PLATFORMU: "E-mail adresinize veya cep telefonunuza gönderilen tanıtım reklamları ve anketlerinden para kazanılmasını sağlayan izinli pazarlama platformu" olarak konumlanan Süper Teklif'in, Türkiye'deki ilk uygulama olduğunu belirten Embrio Genel Müdürü Hamit Kekeç, şu bilgileri verdi:

"ABD ve Avrupa bunun başarılı olmuş örnekleri var. Süper Teklif'in kendi adını taşıyan internet sitesine üyelik ücretsiz. Süper Teklif üyeleri istediği an üyeliklerini iptal edebilir, mesajları istediği sayı ve sıklıkta alabilir. Üyeler aynı zamanda mesaj almak istemediği reklamveren firmalar ile ilgili sınırlandırma yaparak kendi özgürlük alanlarını korurlar. Süper Teklif'in üye sayısı şu anda 378 bini aştı. Hedefimiz en kısa zamanda 1 milyon üyeye ulaşmaktır."

KAZANCIN YÜZDE 45'İ ÜYELERE: Süper Teklif'in mail ve SMS gibi birçok farklı kanaldan tanıtım mesajları yayınladığını söyleyen "Süper Teklif bu pazarlama çalışmalarından elde ettiği net kazancın yüzde 45'ini yine üyelerine dağıtacak" dedi. Süper Teklif'in üyelerine para kazandırmayı da amaçlayan bir platform olduğunu vurgulayan Kekeç, şöyle konuştu:

"Web tabanlı izinli pazarlama çalışmaları çerçevesinde üyeler, okudukları ve cevapladıkları her mesajdan puan kazanıyor. Puanı 100 bine ulaşan üye dilerse hesabına 100 YTL yatırılmasını talep edebilir. Üyeler, sadece kendi okudukları ve cevapladıkları mesajlardan puan kazanmakla kalmaz. Kendi davetiyle Süper Teklif'e üye olarak Süper Üye listesinin 1'inci seviyesinde bulunan kişilerin okuduğu ve cevapladığı mesajlardan da, mesajı tıpkı kendi okumuş gibi aynı puanı kazanır. Böylece puanlarını çok hızlı bir şekilde nakde çevirme imkanı bulur."

Teknoloji kullanımındaki hızımız Avrupa'yı geçti

TÜRKİYE'nin teknoloji alanında hızla geliştiğini kaydeden Hamit Kekeç, bu büyümede Avrupa'nın önünde olduğumuzu savundu. Kekeç, yeni neslin bu gelişime hızla uyum sağlarken eski neslin ise adapte olmaya çalıştığına dikkat çekti. "Büyüme rakamları da bu tezimizi destekliyor" diyen Kekeç, şöyle konuştu:

"MSN kullanımında dünya ikincisiyiz. Bizim insanlarımız iletişime açık, iletişim kanallarınızı doğru seçtiğiniz sürece, pazar büyümeye devam edecek. Microsoft Türkiye'de 18 ile 22 milyon arası internet kullanıcısı olduğunu söylüyor. Şu an geniş bant kullanıcı sayısı 2.5 milyon, yıl sonunda 4 milyonu bulmuş olacak. Cep telefonu kullanım rakamları ise ülke nüfusumuza yaklaşmış durumda."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber