AK Parti seçim mitingleri için İngiltere'den 'tır' kiraladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2007 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK PARTİ, SEÇİM MİTİNGLERİ İÇİN İNGİLTERE'DEN TIR KİRALADI

- BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN KONUŞACAĞI VE GAZETECİLERİN GÖREV YAPACAĞI TIRLAR KARŞILIKLI KONUŞLANDIRILACAK

ANKARA (İHA) - AK Parti, seçim mitinglerinde kullanılmak üzere İngiltere'den TIR kiralıyor. Seçim meydanlarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşacağı ve gazetecilerin görev yapacağı TIR'lar, güneşin açısına göre miting meydanına karşılıklı yerleştirilecek.

22 Temmuz seçimlerine hazırlanan AK Parti, seçim meydanlarında bir ilke imza atacak. İngiltere'den kiralanacak olan iki katlı TIR'lar, seçim mitinglerinde basın mensuplarının daha rahat çalışması için tasarlandı. Başbakan Erdoğan'ın seçim maratonu boyunca faaliyette olacak medya TIR'larının ilk katında muhabirler, ikinci katında ise kameramanlar ve foto muhabirleri görev yapacak. TIR'ların içinde gazetecilerin çalışması için her türlü teknik altyapı da bulunacak. Erdoğan'ın mitinglerinde kullanılacak

TIR'ların, dünya çapındaki büyük organizasyonlarda basın mensuplarının çalışması için tasarlandığı ve bu TIR'ların daha önce konser ve gösteri gibi organizasyonlarda kullanıldığı öğrenildi.

Seçim mitinglerinde Başbakan Erdoğan'ın konuşma yapacağı bir TIR'ın da Adapazarı'nda monte edildiği bildirildi. Bu TIR'ın da iki katlı olacağı ve TIR'ın üst katında Erdoğan miting konuşmasını yaparken, partililerin alt katta bulunacakları kaydedildi. Mitinglerde güneşin açısına göre, basın mensuplarının kullanacağı TIR'ın ve Erdoğan'ın konuşacağı TIR'ın karşılıklı konuşlandırılacağı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber