CHP'nin Ankara adayları halkın arasına karışacak

Haber Giriş : 11 Haziran 2007 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

CHP'nin Ankara milletvekilli adayları hafta içinde bütün ilçeleri dolaşarak halkla buluşacak. Seçmenle bire bir ilişki kurmayı hedefleyen adaylar, hedef ve amaçlarını anlatacak.

Seçim bildirgesi hazırlıklarını sürdüren CHP'de hafta sonunda Genel Merkez'de bir araya gelen Ankara adayları, alana çıkmaya hazırlanıyor.

Ankara İl Başkanlığı tarafından organize edilen tanışma toplantısında adaylara, seçmenlere karşı nasıl davranacakları ve seçim stratejileri hakkında bilgiler verildi. Toplantının ardından, Anakara 1. ve 2. bölge milletvekili adayları hep birlikte bütün ilçeleri dolaşma kararı aldı. Ankara turu hafta içinde yapılacak.

BİLDİRGE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan CHP kurmaylarının bir süredir üzerinde uğraştığı seçim bildirgesine dönük çalışmalar da sürüyor. Bu hafta bitirilmesi planlanan bildirgeye son şeklini, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek, Genel Sekreter Yardımcıları Algan Hacaloğlu, Oğuz Oyan, DSP kökenli adaylar Prof. Dr. Hüseyin Pazarcı, Emrehan Halıcı ve Harun Öztürk verecek.

Hafta içinde toplanması beklenen CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısında seçim bildirgesinin karara bağlanacağı ve kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

Bildirgede, Türkiye'nin bütün sorunlarına, çözüm önerileriyle birlikte yer verileceği kaydedildi. Bildirgede, her yıl 1 milyonun üzerinde kişiye istihdam yaratacak projeler, üniversite öğrencilerine dönük bursların yeniden yapılandırılması, tarımda uygulanacak yeni KDV oranları, IMF politikalarına ilişkin düzenlemeler, bankalardaki yabancı paylarının sınırlandırılması ve asgari ücretlilerin vergiden muaf tutulması gibi pek çok konunun yer alacağı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber