Şanlıurfa'da, polis aracına ateş açıldı, başkomiser yaralandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2007 15:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şanlıurfa'da polis ekiplerine, takip ettikleri bir otomobilden ateş açıldı.

Alınan ilk bilgilere göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin otomobiline, Akçakale yolunda, ''kaçakçılık olayı'' ile ilgili takip ettikleri otomobilden ateş açıldı.

Yoldan çıkarak buğday tarlasına giren araçta bulunan başkomiser Mehmet Yanıkoğlu, beylik tabancasının ateş alması sonucu bacağından yaralandı. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılan yaralı polis memuru, ameliyata alındı.

Olayın ardından otomobille kaçan kişi veya kişilerin yakalanması için il genelinde uygulama noktaları oluşturuldu ve yoğun güvenlik önlemleri alındı.


POLİS ARACINA TACİZ ATEŞİ AÇAN 3 KİŞİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

- ZANLILARI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN POLİS, KENT GENELİNDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALDI

HASAN ATMACA

ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'da polis aracına taciz ateşi açan 3 kişinin kimliği belirlendi. Kent genelinde yoğun güvenlik önlemi alan polis, kimlikleri belirlenen zanlıların yakalanması çalışmalarını sürdürüyor.

Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılık olayı ile ilgili olarak içerisinde 3 kişinin bulunduğu plakası açıklanmayan bir otomobili takibe almış, takip edildiğini fark eden 3 şüpheli arkadan gelen polis aracına taciz ateşi açmıştı. Açılan taciz ateşi sonucu 63 YD 113 plakalı sivil polis otosu, takip ettikleri araca çaptıktan sonra kaza yaparak, buğday tarlasına girmişti.

Kaza sırasında beylik tabancası ateş alan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli başkomiser Mehmet Y.'nin bacağından yaralandığı olayın ardından araştırma başlatan polis, taciz ateşi açan 3 saldırganın isimlerinin Murat K. (18), Mahmut B. ve Mehmet B. olduğunu tespit etti.

Şehrin giriş ve çıkış noktalarında uygulama yapan polis, 3 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber