Erdoğan, küskünlerin gönlünü alıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2007 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 22 Temmuz'da yapılacak seçimde yeniden aday gösterilmeyen partili milletvekilleriyle bir araya geldi.

AK Parti'nin yeni genel merkez binasındaki toplantı saat 11.00'de başladı. Toplantıya, seçimlerde yeniden aday gösterilmeyen çok sayıda milletvekili katıldı.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Ankara milletvekili İsmail Alptekin, toplantıya gelişinde, siyasete 1971 yılında başladığını ve her kademede görev aldığını dile getirdi. "Parti de bizim, misyon da bizim, kadro da bizim" diyen Alptekin, "siyasette nöbet değişikliğini bilmek gerektiğini" söyledi. "Kırıklık sözü diye bir söz tanımıyorum" diyen Alptekin, ülkeye hizmet etmek için milletvekilliğinin şart olmadığını belirtti. Alptekin, "Ben huzurluyum. Bundan sonra da ülke için çalışacağım" diye konuştu.

AK Parti Erzurum milletvekili Mustafa Ilıcalı da, birikimlerini bundan sonra Meclis dışında kullanacağını ifade ederek, listeye giren arkadaşlarına başarı diledi.

AK Parti Diyarbakır milletvekili Aziz Akgül de, milletvekili olarak başlattığı mikro kredi projesini Meclis dışında da sürdüreceğini kaydederek, "Milletvekilliği kariyer yeri olarak algılanmamalı" dedi.

AK Parti Bingöl milletvekili Feyzi Berdibek, "listeye girip girmemesinin kendisi için kriter olmadığını, Bingöl'e gittiğinde halkın bağrına basmasının daha önemli olduğunu" belirtti. Bir başka partiye geçmeyi düşünmediğini anlatan Berdibek, küskün ve kırgın olmadığını da ifade etti.

AK Parti Adana milletvekili Zeynep Tekin Börü ise milletvekilliğinin bir kariyer olmadığını, görev için yapıldığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber