Türk Telekom'dan 'Evlilik Kampanyası'

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Haziran 2007 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom, yeni evlenen çiftlere ücretsiz telefon hattı ve telsiz telefon hediyesini kapsayan "Evlilik Kampanyası"nı başlattı.

Türk Telekom, kampanya kapsamında, 15 Mayıs-30 Eylül tarihleri arasında evlenen tüm çiftlerin telefonlarını ücretsiz bağlarken, 99,9 YTL değerinde Panasonic marka, ev telefonlarından SMS atma özelliğine sahip TG7100 model dijital telsiz telefon (dect) verecek.

Ayrıca, ister ev ve iş ister cep telefonlarına gönderim yapmalarını sağlayan 300 adet SMS de evlilik hediyesi olarak sunuluyor.

Kampanyanın tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Toros, kampanyanın yarın itibariyle başlayacağını söyledi.

Türk Telekom Pazarlama Direktörü Erem Demircan da "Türkiye'de yıllık 700 bin evlilik oluyor. Mayıs-Eylül döneminde ise bunun 400 bini gerçekleşiyor" dedi.

Türk Telekom'un 2 bin 500 bayisi ve ofisi bulunduğunu belirten Demircan, kampanyaya katılmak isteyenlerin evlilik cüzdanı ile Türk Telekom yetkili merkezlerine başvurarak bu hizmetlerden faydalanabileceklerini anlattı.

Bunun için 24 aylık bir sözleşme imzalamak ve bu telefonu başkasına devretmemek üzeri bir taahhüt verilmesi gerektiğini söyleyen Demircan, stoklarla sınırlı kampanya kapsamında yeni evli çiftlerin 15 Mayıs'tan sonra evlenmişler ve evlerine telefon bağlatırken zaten bu ücreti vermişlerse, bağlantı ücretinin bir sonraki faturalarından otomatik olarak düşeceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber