Ankara Belediyesinden başarılı öğrencilere tatil

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Haziran 2007 22:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANKARA BELEDİYESİ'NDEN BAŞARILI ÖĞRENCİLERE TATİL

- BELEDİYENİN 'TAKDİR TEŞEKKÜR SİZDEN TATİL BİZDEN' KAMPANYASI KAPSAMINDA DERECEYE GİREN İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN DÜZENLEDİĞİ TATİL KAMPLARINA BAŞVURULAR BAŞLIYOR

TAHİR SARIKAYA

ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, 'Takdir Teşekkür Sizden Tatil Bizden' kampanyası kapsamında dereceye giren ilköğretim öğrencilerine her yıl olduğu gibi bu yıl da Akçay Eğitim ve Dinlenme Kampı'nda ücretsiz tatil imkanı sağlıyor.

Belediyenin, başarıyı özendirmek ve eğitime destek vermek amacıyla dereceye giren ilköğretim öğrencileri için düzenlediği tatil kamplarına başvurular 18 Haziran Pazartesi günü başlayacak. Birer hafta süreyle tatil yapma imkanı bulacak öğrencilerin ilk grubu 23 Haziran Cumartesi günü Akçay'a gidecek. Öğrenciler, velileriyle birlikte taktir ve teşekkür belgesinin aslı ve fotokopisiyle nüfus cüzdanı fotokopisi, fakirlik ilmuhaberi, 2 adet resimle Büyükşehir Belediyesi Hal Sokak No:5 Ulus adresine

başvurabilecek. Başvuru formları, başvuru adresinden ve Büyükşehir Belediyesi'nin (www.ankara-bel.gov.tr) adresindeki web sitesinden temin edilebilecek.

Büyükşehir Belediyesi Akçay Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'ndeki bir haftalık kamp süresince doğa ile iç içe tatil yapma imkanı bulacak olan öğrenciler, eğitmenler eşliğinde basketbol, yüzme, voleybol, satranç, masa tenisi gibi sportif faaliyetlere katılıp, Çanakkale çevresinde bulunan tarihi ve turistik yerleri de gezme imkanı elde edecekler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber