Vakıfbank'ın 'Kazan Kazan' programı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2007 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

A.A

Bankacılıkta ?Kazan Kazan? adıyla yeni bir program başlatan Vakıfbank, bireysel bankacılıktan sonra söz konusu programı taksitli ticari kredi kullanacak müşterilerine de uygulayacak.

Bankacılıkta ?Kazan Kazan? adıyla yeni bir program başlatan Vakıfbank, bireysel bankacılıktan sonra söz konusu programı taksitli ticari kredi kullanacak müşterilerine de uygulayacak.

Buna göre banka, ticari kredisini bankadan alanların mevduatına, yüksek faiz verecek.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, bu program ile taksitli ticari kredi kullanacak müşterilerinin veya bu müşterilerinin uygun bulacağı kişilerin, kredi kullanımını takip eden 1 yıl içinde açacakları vadeli mevduat hesaplarına ve kredi kullanımından sonra oluşabilecek birikimlerine yüksek kazanç elde etme imkanı sağlanacak.

Program kapsamında banka müşterilerinin YTL, dolar ve avro mevduat faiz oranı, aktif büyüklük sıralamasında ilk 5 bankanın cari mevduat faiz oranlarının aritmetik ortalaması üzerine YTL için 1 puan, dolar ve avro içinse 1,5 puan eklenerek belirlenecek.

Kazan Kazan programından, taksitli ticari kredi, araç/filo kredisi, plaka araç, işletme kredisi veya işyeri edindirme kredisi kullanan müşteriler faydalanacak. Program kapsamında açılacak mevduat hesapları için alt limit 1.000 YTL, dolar veya avro, vadeleri de 30 gün olması ve kredi kullanım tarihinden sonra açılmış olması şartı aranacak.

VAKIFBANK GENEL MÜDÜRÜ

Vakıfbank Genel Müdürü Bilal Karaman da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Vakıfbank'ın, ?Kazan Kazan? programı ile birlikte Türkiye'de kredi kullanımına yenilikçi bir boyut kattığını belirterek, ?müşteri odaklı bankacılık anlayışıyla müşterilerine en çok kazandıran banka olarak sektörde yerini almıştır? dedi.

Karaman, Bankanın, yenilikçi yapısı sayesinde müşterilerine çok daha avantajlı ürünler sunmaya devam edeceğini de bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber