Mesut Yılmaz, DP adaylarına destek istedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Haziran 2007 22:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rize bağımsız milletvekili adayı eski başbakan Mesut Yılmaz, Karadeniz Sahil Yolu'nda yaptığı incelemeler sırasında Artvin'in Hopa ilçesinde, Artvin Demokrat Parti milletvekili adayları Adana Çeltikçioğlu ve Adnan Çorbacıoğlu'na vatandaşlardan destek olmalarını istedi.

Seçim çalışmaları için bugün öğlen saatlerinde Trabzon'a gelen Mesut Yılmaz, buradan karayolu ile memleketi Rize'ye geçti. İl sınırında hemşehrileri tarafından karşılanan Yılmaz, Karadeniz Sahil Yolu'nda incelemlerde bulunmak üzere Artvin'in Hopa ilçesi Kemal Paşa beldesine gitti. Yol güzergahı boyunca vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılaşan Yılmaz, otobüsten halkı selamladı.

Yılmaz ve konvoyunu Artvin'in Arhavi ilçesi girişinde Artvin DP milletvekili adayları ve parti konvoyu karşıladı. DP milletvekili adaylarının araçlarında Anavatan Partisi'nin eski bayraklarının ve Mesut Yılmaz'ın resimlerinin olması dikkat çekti. Buradan Hopa'ya geçen Yılmaz, vatandaşların çeşitli talepleri ile karşılaştı. Burada konuşan Yılmaz, vatandaşlardan 22 Temmuz'da hem Türkiye için hem Hopa için doğru kararı vermeleri gerektiğini söyledi. "Hopa'ya en iyi hizmeti verecek kişileri seçmeniz lazım" diyen Yılmaz, "Buraya bizim zamanımızda çok hizmetler geldi. Otoyol ve liman yapıldı. Sarp Sınır Kapısı açıldı; ama önemli bir mesele daha var. Burası Türkiye'nin en önemli transit merkezlerinden birisi. Burayı Artvin'e, İran'a, İç Anadolu'ya bağlayan Cankurtaran geçidinin bir tünelle geçilmesi lazım. İnşallah önümüzdeki dönemde sizin desteğinizle bunu yapmak bize düşer" dedi.

22 Temmuz seçimlerinde geleceklerini iyi veya kötü yapmanın vatandaşların ellerinde olduğunu kaydeden Yılmaz, "Bir ay sonra yapılacak seçimlerden DP'den aday olan Adnan Çeltikçioğlu ve Adnan Çorbacıoğlu arkadaşlarıma destek olmanızı istiyorum. İnşallah onları Artvin'in temsilcisi olarak meclise göndeririseniz, onlarla beraber geçmişte olduğu gibi buraya en iyi hizmeti vereceğiz. Çay'daki sorunları da kökünden çözeceğiz. Ama unutmayın, geleceğiniz iyi veya kötü yapmak sizin elinizde. 22 Temmuz'daki sandık bunun için bir fırsattır. Bu fırsatı iyi kullanmanızı rica ediyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber