Sarhoş kamyoncu 7 cana maloldu, 30'da yaralı...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Haziran 2007 06:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çanakkale'ye düğüne gelenleri taşıyan minibüs ile kamyon çarpıştı. Kazada 7 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Feci kazada ölü ve yaralı kişilerin kimlikleri tespit edildi..

Son gelen bilgiye göre ölü sayısı 7'ye yükseldi. Kamyon şoförü 240 promil alkollü çıktı.

Çanakkale'deki trafik kazasında; 6 kişi öldü,30 kişi yaralandı. Ezine'nin Koçali köyünden Çanakkale'ye düğüne gelenleri taşıyan Nuri Demir idaresindeki 17 SE 205 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 17 AN 222 plakalı kamyon, İntepe mevkiinde çarpıştı.

Kazada, kimlikleri henüz belirlenemeyen 5 kişi olay yerinde, 1 kişi kaldırıldığı Çanakkale Devlet Hastanesinde öldü. Kazada yaralanan 30 kişi, Devlet Hastanesinde tedaviye alındı.

Olay yerinde incelemede bulunan Çanakkale Valisi Orhan Kırlı, minibüsün Ezine Birlik'e ait ve 24 kişilik olduğunu, minibüsün kamyon ile çarpışmasıyla feci bir kazanın meydana geldiğini söyledi. Vali Kırlı, araç sürücülerinin alkollü olup olmadığının araştırıldığını kaydetti. Öte yandan, olay yerine gelen kazazedelerin yakınlarının, sinir krizi geçirdikleri gözlendi. Kaza nedeniyle Çanakkale-İzmir kara yolunda trafik kontrollü sağlanıyor. Kazada ölenlerin ve yaralananların kimliklerinin tespitine çalışılıyor.

Çanakkale'de meydana gelen trafik kazasında toplam 30 kişinin yaralandığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber