Onlar ırgat değil, müdür, öğretmen ve öğrenci

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 22 Haziran 2007 20:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ADANA'nın merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Çotlu Köyü İlköğretim Okulu'nun müdürü, öğretmenleri ve öğrenciler, hayırseverlerin aldıkları malzemelerle okullarına tiyatro ve gösteri merkezi inşa etmek için işçi gibi çalışıyor.

Okul müdürü Fatih Gülnar ve müdür yardımcısı Saadet Doğan öğretmenler Beytullah Karaboy, Nazım Özveren ve Sedat Çömlekçioğlu önderliğindeki projeye, işadamları Mustafa Tuncel, Ömer Ersinadım ve Ata Mustafa Filik malzeme yardımında bulundu. Malzemeler geldikten sonra okul müdürü Fatih Gülnar, şalvarı giyip, öğretmenlerle birlikte inşaat çalışmasına başladı. Öğrencilerin de güçleri ölçüsünde yardım ettiği müdür ve öğretmenler, temelini atıp, duvarını ördükleri merkezin inşaatını tatile girilmesine rağmen sürdürüyor.

Malzemeleri gönderen işadamlarına teşekkür eden Müdür Gülnar, "Birlik ve dayanışma sergilediğimiz bu çalışmada gözlerimiz doldu. Öğrencilerimizin kimi harca, kimi duvar örmeye, kimi çimento taşımaya yardım ediyor" dedi.

Yaptıkları merkezin örneğinin özel olanlar dışında bölgedeki hiçbir okulda bulunmadığını iddia eden Gülnar, "Öğrencilerimiz beden eğitimi dersleri, spor ve kültür aktivitelerinde artık bu merkezimizden faydalanacaklar. Köy halkı da düğün, sünnet törenlerini bu merkezimizde yapabilecek" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber