Balıkesir'de FETÖ'den 11 kişiden 3'ü tutuklandı

Balıkesir'de FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile mücadele kapsamında 11 kişi gözaltına alındı. Adli makamlara çıkarılan 11 kişiden 3'ü tutuklanırken, 8'i adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2018 10:43, Son Güncelleme : 25 Aralık 2018 10:44
Balıkesir'de FETÖ'den 11 kişiden 3'ü tutuklandı

Balıkesir'de FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile mücadele kapsamında 11 kişi gözaltına alındı. Adli makamlara çıkarılan 11 kişiden 3'ü tutuklanırken, 8'i adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyonlarda, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında açıkta bulunan 1 teğmen Bandırma'da, Edremit Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aranan ev hanımı Edremit'de yakalandı. Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı ile İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında adli mercilere sevk edilen 11 şüpheliden 8'i adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 3 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber