Sağlık Bakanlığı personelinin kurum içi tayinleri için başvurular 12 Temmuzda başlayacak

Haber Giriş : 08 Temmuz 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2004 Yılı 2.Dönem Tayinleri başvuruları 12 Temmuz 2004 - 30 Ağustos 2004 tarihleri arasında İl Sağlık Müdürlüklerinden kabul edilecektir.

1. Öncelikle Atama Nakil Yönetmeliğini okuyunuz. (Web Sitemizin Mevzuat/ Atama Yer Değiştirme bölümünde bulunmaktadır.) Yönetmeliğin sonundaki "EK2:YAPILAN ÇEŞİTLİ FAALİYETLERİN HİZMET PUANINA KATKISI CETVELİ" bölümünde gösterilen çalışmalarınızın belgelerini İl Sağlık Müdürlüğüne götürmek üzere hazırlayınız. Bu belgelerin asılları veya noter tasdikli onayları gerekmektedir. Eğer askerliğinizi yapmışsanız Terhis Belgenizi de yanınızda bulundurunuz. Bu belgelerin tümü Hizmet Puanınızı etkileyeceğinden, mağdur olmamak için belgeleri mutlaka göndermeniz gerekmektedir.

2. Aşağıda yayınlanan "İstihdam Planlama Komisyonu 06 Temmuz 2004 tarihli Kararı"nı okuyunuz. Bu kararlar gereği başvuru yapamayacakların yapmış oldukları başvuruları Genel Müdürlüğümüzce incelenerek iptal edilecektir. İstihdam Planlama Komisyonu Kararlarını öncelikle okuyunuz ve durumunuzu net olarak belirleyiniz.

3. Tercih edilebilecek yerler Listesi'nde belirtilen yerlerden tercihlerinizi yeniden belirleyiniz.

4. Mutlaka Vatandaşlık Numaranızı öğreniniz.

5. İl Sağlık Müdürlüğüne giderek Personel şube görevlilerine bilgilerinizi teslim ediniz. Personel Şubesi Görevlileri tarafından bu bilgilerin girilmesini bekleyiniz.

6. Hizmet Puan hesabınız, çalışmalarınıza göre yapılmaktadır. Hizmet puanı hakkında itirazlarınız yine İl Personel Şube Müdürlüğü görevlilerince alınacaktır. Personel Şube Görevlilerinden mutlaka "Hizmet Puan Dökümü" isteyiniz. Hizmet Puan dökümünde hata varsa mutlaka itirazlarınız içine ekleyiniz. İtirazlar "İtiraz komisyonu" tarafından değerlendirilip puanlar ve bilgilerinize göre düzeltilecektir.

7. Tüm bilgileriniz ve varsa itirazlarınız sisteme girildikten sonra personel şube görevlilerinin bilgilerinizi ve tercihlerinizi doğru şekilde içeren bir formu yazdırarak, imzalatarak size bu formun bir nüshasını vermeleri gerekmektedir.

8. Başvuru son tarihinden sonra İtiraz komisyonu tarafından incelemeye alınacak ve tüm itirazlar değerlendirilecektir.

9. .. Eylül 2004 tarihinde başvurular merkezi sistemden yerleştirilecektir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber