DP Denizli'de istifalar sürüyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2007 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'nin Acıpayam ilçesinin DP'li Belediye Başkanı Sefer Demir ile 4 belediye meclis üyesi partiden, DP İlçe Başkanı Yüksek Sürücüoğlu ve 7 kişi de partideki görevlerinden istifa etti.

Acıpayam Belediyesi'nde basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Sefer Demir, 20 yıldır aktif siyasetin içinde yer aldığını ve 3 dönemdir Acıpayam Belediye Başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirterek, "Denizli 1. sıra milletvekili adayı Hasan Kazdağlı ile 2. sıra adayı Zekeriya Er'in bugüne kadar izledikleri siyasi propaganda yöntemlerinin yetersiz oluşu, seçim çalışmalarında Acıpayam ve bazı ilçelerde il ve ilçe teşkilatlarına olan yaklaşımlarının olumsuz devam etmesi, bizleri ve partilileri üzdü.

Bunun sonucu olarak DP'nin Denizli'den iyi neticeler almasının mümkün olmadığını gördük. Ben DP'den istifa ediyorum. Benimle birlikte istifa eden meclis üyeleriyle bundan sonraki siyasi çalışmalarımızı bağımsız olarak yürüteceğiz" dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Sefer Demir'in yanı sıra, DP Belediye Meclis üyeleri Ömer Kaban, Mustafa Tekin, Mehmet Çavdar ve Mehmet Ali Hüsünbeyi de partilerinden istifa etti.

Aynı toplantıda konuşan DP İlçe Başkanı Yüksek Sürücüoğlu da, milletvekili adaylarının tutumuna tepki göstererek, "DP İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Benimle birlikte İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Ziya Erdem, Necati Uludağ, Halil Çakmak, Tevfik Sözer ve Halil Taşlı yönetim kurulu üyeliklerinden, Kadın Kolları Başkanımız Serpil Tülin Biçer ile Disiplin Kurulu Başkanı Bora Biçer de görevlerinden istifa etti. Ben ve arkadaşlarım, partimizin sade bir üyesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber