Makam aracı alev alev yandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2007 13:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KOCAELİ'nin Gebze İlçe'si Emniyet Müdürü Ali Şahinli'nin makam aracı bir kamyona arkadan çarptı.

Kazada alev alan otomobilden çıkmayı başaran Emniyet Müdürü Şahin hafif, koruması Yaşar Doğan ile şoförü Erdal Demirören ise ağır yaralandı.

Kaza, dün gece 22.00 sıralarında, Muallimköy mevkisinde meydana geldi. Gebze'nin Dilovası Beldesi'ndeki bir etkinliğe katılmak üzere yola çıkan Emniyet Müdürü Ali Şahinli'nin bulunduğu, polis memuru Erdal Demirören yönetimindeki 41 AU 041 sivil plakalı makam aracı, hatalı şerit değiştiren M.D.'nin kullandığı 41 L 4045 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada alev alan makam aracı yanmaya başladı. Emniyet Müdürü Şahin, koruma polisi Yaşar Doğan ile şoförü polis memuru Erdal Demirören yanan araçtan çıkmayı başardı.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Emniyet Müdürü Şahinli ile ağır yaralanan polis memurları Doğan ve Demirören, ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Doğan ile hafif yaralanan ancak başından darbe alan Emniyet Müdürü Şahinli hastanede tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Demirören, ilk müdahalenin ardından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi.

Gebze Emniyet Müdürü Ali Şahinli, kazanın, kamyon ile aralarında yaklaşık 10 metrelik bir mesafe varken, şoförün aniden direksiyon kırarak önlerine geçmesi sonucu meydana geldiğini söyledi.

Bu arada, makam aracını kaplayan ve çarptığı kamyona da sıçrayan alevler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Makam aracı tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, kamyonun ise kasasının bir bölümü yandı.

Kazanın duyulmasının ardından, Gebze Kaymakamı Mehmet Emin Avcı, Gebze Ticaret Odası Başkanı İbrahim Başaran ve üst düzey emniyet mensupları ile çok sayıda polis Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı.

Kamyon şoförü M.D. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber