Anavatan yasta Erkan Mumcu yatta

Haber Giriş : 04 Temmuz 2007 16:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anavatanlılar seçime girmemenin yasını tutup hırsını yaşarken, Erkan Mumcu'nun uzun süredir ortalıklarda görünmemesi milletvekilleri ve partililerde merak uyandırdı.

Anavatan partisinde seçime girmemenin sıkıntısını çeken ve teşkilatlar Genel Başkan Erkan Mumcu'nun sessizliğini bozup bir şeyler konuşmasını beklerken, Mumcu'nun aniden ortadan kaybolması tüm vekilleri ve teşkilatları meraklandırdı.

Milletvekillerinin de birbirlerine Genel başkanlarının nerede olduğunu sordukları ifade edilirken, tüm teşkilatların seçime girememenin yasını ve hırsını yaşadıkları belirtiliyor.

Parti içinde isyan sesleri yükseldiği sıralarda Mumcu'nun nerede olduğu herkes tarafından merak edilirken, Parti içinde güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre erkan Mumcu'nun bir hafta önce Göcek'e gidip tatil yaptığı ve yatta dinlendiği öğrenildi.

Ailesiyle birlikte Antalya'dan Muğla'ya geçen Halen Göcek'te olduğu söylenen Mumcu'nun bugün akşam üzeri Ankara'ya dönüş yapabileceği belirtiliyor...

PRAG'A GİTMİŞTİ

22 Temmuz milletvekili seçimlerine girmeme kararı alan Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, milletvekili listelerinin Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildiği 4 Haziran 2007 tarihinden hemen sonra Türkiye'yi terketmişti.

Ailesiyle birlikte Prag'a giden Mumcu bir süre sonra Türkiye'ye döndü. Demokrat Parti ile birleşme çabaları sonuçsuz kalan ve partisini seçime sokmayan Mumcu parti tabanında büyük tepki topluyor.

cafesiyaset

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber