'Sahte Mesih' kendine oy veremeyecek

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 10 Temmuz 2007 12:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL'dan bağımsız milletvekili adayı olan ?Sahte Mesih', 52 yaşındaki Dursun Ali Bacıoğlu, oyunu Trabzon'da kullanacağı için kendisine oy veremeyecek, büyük olasılıkla, kendisine oy veremeyen tek aday olarak bir başka ilginçliğe de imzasını atacak.

Trabzon'un Araklı İlçesi'nde manavlık yapan Dursun Ali Bacıoğlu, 22 Temmuz seçimlerinde İstanbul 3'üncü Bölge' den bağımsız milletvekili adayı oldu. Araklı İlçesi'nde uzun süreden bu yana esnaflık yapan 4 çocuk babası Dursun Ali Bacıoğlu, 2002 seçimlerinde Trabzon'dan bağımsız milletvekili adayı olurken 67 oy alabildi. Siyasette ısrarlı olan Bacıoğlu bu kez 22 Temmuz seçimlerinde aday olmak istedi. Ancak, ?Daha fazla oy alırım' düşüncesiyle son anda adaylık başvurusunu Karadenizliler'in yoğun olduğu İstanbul 3'üncü bölgeden yaptı. Yüksek Seçim Kurulu başvurusunda sorun bulmadığı için Bacıoğlu'nun adaylığı kesinleşti. Bacıoğlu, ikamet yeri olan Araklı'da oy kullanacağı için belki de seçimlerde kendisine oy veremeyecek.

Bilindiği gibi kamuoyu, Bacıoğlu'nu kendisini ?Mesih' ilan etmesiyle tanımıştı. 2002 seçimleri öncesi kendisini ?Mesih' ilan eden ve kıyametten önce insanlığı kurtarmak için gönderilen Hz. İsa olduğunu iddia eden Bacıoğlu, ayrıca iddialarını savunduğu 2 de kitap yayınlamıştı. Bacıoğlu'nun 67 oy alması, ?Sahte Mesih'e 67 oy' haberleriyle gazetelerde de yer almıştı. Bacıoğlu, kendisini Sahte Mesih diye nitelendirenleri de mahkemeye vermişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber